«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.

Από την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.
Την 24-2-2009 από Αστυνομικούς του Τμήματος δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου συνελήφθη ενήλικας ημεδαπός, κάτοικος Αγρινίου, γιατί σε νομότυπη έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε να κατέχει ποσότητα αποξηραμένης ακατέργαστης ινδικής κάνναβης 533 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό 225 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την εμπορία των ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.
Ο δράστης με τη σε βάρος του δικογραφία, απεστάλη στον αρμόδιο για άσκηση της ποινικής δίωξης Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, συνελήφθη ενήλικας ημεδαπός κάτοικος Αγρινίου, γιατί σε γενόμενη έρευνα εντός καταστήματος εμπορίας παλαιών σιδήρων ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν αντικείμενα που είχαν κλαπεί από κατάστημα εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στο Αγρίνιο.
Συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία απεστάλη αρμοδίως, ενώ ο ενήλικας ημεδαπός δράστης της κλοπής αναζητείται.
Από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου την 24-2-2009, στο Θέρμο και τη Μυρτιά Θέρμου συνελήφθησαν τρείς (3) ενήλικες αλλοδαποί , οι οποίοι είχαν εισέλθει και παραμένουν παράνομα στη χώρα.
Συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία απεστάλησαν στον αρμόδιο για την άσκηση ποινικής δίωξης Εισαγγελέα.

Αστυνομικό Ρεπορτάζ.