«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ επαληθεύτηκε!!!


Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ επαληθεύτηκε!!!
Κάτι ξέρουμε κι εμείς!!!
Χρόνια μέσα στα δημοσιογραφικά πράγματα, παρατηρώντας, μαθαίνοντας, συμπεραίνοντας, δημοσιεύσαμε κείμενα που σύμφωνα με τα δικά μας δεδομένα, οι αγροτικές κινητοποιήσεις θα είχαν αυτή την έκβαση που έχουν και επαληθευτήκαμε!
Αλίμονο αν συνέβαινε το αντίθετο!!!
Το ρίσκο που πήραμε διασταυρώνοντας ( στο μέτρου του δυνατού) πληροφορίες, προβλέποντας την έκβαση των αγροτικών κινητοποιήσεων, μας δίνει τώρα το δικαίωμα, να ισχυριζόμαστε ότι επιτελούμε έγκυρα και έγκαιρα, το καθήκον της ενημέρωσης!
Γράψαμε, την Τετάρτη στις 17 Δεκέμβρη 2008!!! στο άρθρο «το αγροτικό ποτάμι», (Διαβάστε το ολόκληρο στην ετικέτα ΑΓΡΟΤΙΚΑ), απευθυνόμενοι στο τότε υπουργό αγροτικής ανάπτυξης κ. Α. Κοντό! «Κύριε υπουργέ δε θα έχουμε ήρεμη αρχιχρονιά, το αγροτικό ποτάμι…. άμα φουσκώσει δεν αντιπαλεύεται!!!, εμείς αφουγκραζόμαστε τη βουή του.»
Γράψαμε την Τρίτη 20 Γενάρη στο δημοσίευμά μας με τίτλο «ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ αγροτικών κινητοποιήσεων» (Διαβάστε το ολόκληρο στην ετικέτα ΑΓΡΟΤΙΚΑ) μεταξύ των άλλων: «Κύκλοι αγροτοσυνδικαλιστών, που γνωρίζουν πολύ καλά τα πράγματα, εδώ και καιρό μας είχαν ενημερώσει, ότι αυτές οι αγροτικές κινητοποιήσεις, θα είναι οι μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων!!!. Σήμερα οι αγροτοσυνδικαλιστές πιστεύουν, ότι η κλιμάκωση της πάλης των Θεσσαλών αγροτών με τη μαζική και δυναμική έξοδό τους στην Εθνική Οδό, θα είναι πετυχημένη και θα δώσει το έναυσμα για αγροτικό ξεσηκωμό σε όλη την Ελλάδα!!!».
Σ’ όλη τη διάρκεια των αγροτικών κινητοποιήσεων παρευρεθήκαμε στα αγροτικά μπλόκα ΕΥΗΝΟΥ και ΑΧΕΛΩΟΥ Αιτωλοακαρνανίας, είχαμε ανοικτές γραμμές Επικοινωνίας με το μπλόκο της ΝΙΚΑΙΑΣ Λάρισας, πήραμε συνεντεύξεις από ανθρώπους που έχουν άμεση σχέση με τα αγροτικά πράγματα…κ.α.
(Όλα τα σχετικά θέματα, με πλούσιο φωτορεπορτάζ, είναι στη διάθεσή σας καταχωρημένα με την ετικέτα ΑΓΡΟΤΙΚΑ – πίνακας περιεχομένων).
Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ επαληθεύτηκε!!!
Κάτι ξέρουμε κι εμείς!!!