«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Στις 27 του Ιούνη διεξάγεται στην Κέρκυρα η Σύνοδος των Υπουργών Εξωτερικών των χωρών μελών του Ο.Α.Σ.Ε., ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας. Το γεγονός και μόνο της σύμπτωσης των δύο συναντήσεων αποδεικνύει το ότι ο λεγόμενος Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Σταθερότητα στην Ευρώπη δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο ευρωπαϊκός βραχίονας του ΝΑΤΟ.

Πρόκειται για τον Οργανισμό που:

à Πρόσφατα αναγνώρισε το ψευτοκράτος του Κοσσυφοπεδίου, συνεχίζοντας την πολιτική της ιμπεριαλιστικής επέμβασης και διάλυσης των Βαλκανίων.
à Στη Σύνοδο του στις 15 Γενάρη 2009 όπου η κ. Ντόρα Μπακογιάννη ανέλαβε τα καθήκοντα της προεδρίας του, δε βρήκε λέξη να πει για το μακελειό στη λωρίδα της Γάζας, που για εβδομάδες επέβαλλε ο ισραηλινός στρατός.
à Πρωτοστατεί από κοινού με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ σε κάθε ιμπεριαλιστική επέμβαση από τα Βαλκάνια, το Ιράκ και το Αφγανιστάν, από τον Καύκασο έως τη Σομαλία και την Αφρική.
à Πρώτα σπέρνει τον όλεθρο του πολέμου σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αφού ξεκληρίζει από τον τόπο τους εκατομμύρια φτωχών ανθρώπων δημιουργώντας στρατιές οικονομικών μεταναστών, στη συνέχεια υποκριτικά αναζητά τρόπους για τον έλεγχο των συνόρων.

Η Επιτροπή Ειρήνης Αγρινίου καλεί τους φίλους της ειρήνης να εκδηλώσουν τα αντιιμπεριαλιστικά τους αισθήματα, διαδηλώνοντας ενάντια στην παρουσία των γερακιών του πολέμου στο νησί της Κέρκυρας.

Αυτοί που σκορπούν τον θάνατο, διαλύουν κράτη, φτιάχνουν προτεκτοράτα και δημιουργούν στρατιές οικονομικών μεταναστών. Αυτοί που έσπειραν τη θάλασσα στα βόρεια της Κέρκυρας με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου υποθηκεύοντας το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων είναι ανεπιθύμητοι.
Η πολιτική τους που στο βωμό τους κέρδους και για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών (πετρέλαια, φυσικό αέριο κλπ) σπέρνει ακόμα και το θάνατο σε τίποτα δεν θα ωφελήσει τον τόπο και τον τουρισμό όπως υποκριτικά λένε οι υποστηρικτές τους.

Η Επιτροπή Ειρήνης Αγρινίου καλεί κάθε αγωνιστή της ειρήνης
στο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 27 ΙΟΥΝΗ στις 11 το πρωί στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρας.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 5.30 π.μ από το τρένο

ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ