«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

«Η ανάπτυξη της Ναυπάκτου, αποτελεί στην πράξη βασική μας προτεραιότητα», τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου!

«Η ανάπτυξη της Ναυπάκτου, αποτελεί στην πράξη βασική μας προτεραιότητα», τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου μετά τη συνάντησή του με το Βουλευτή Αιτ/νίας Σπήλιο Λιβανό.

Το Δήμαρχο Ναυπάκτου Θανάση Παπαθανάση επισκέφτηκε στο Γραφείο του στο Δημαρχείο ο Βουλευτής Αιτωλ/νίας Σπήλιος Λιβανός.
«Ενημερώσαμε σήμερα το Βουλευτή Αιτ/νίας κ. Λιβανό, ο οποίος μας επισκέφθηκε, για όλα τα ζητήματα που αφορούν το Δήμο μας και την ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα εξετάσαμε τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιοχής», δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης.

Στη σύσκεψη που προηγήθηκε στο Γραφείο του συζητήθηκε η πορεία των έργων, αλλά και οι προτεραιότητες του Δήμου τη νέα περίοδο. Ταυτόχρονα υποβλήθηκε υπόμνημα προς το Βουλευτή για την επιτάχυνση των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων που έχει θέσει ο Δήμος Ναυπάκτου.

«Η ανάπτυξη της Ναυπάκτου, αποτελεί στην πράξη βασική μας προτεραιότητα. Είμαστε σε διαρκή συνεργασία με όλους τους εκλεγμένους εκπροσώπους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.».