«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΑΜΠΑΡΙΑ…ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ!!!

Με την έναρξη των εργασιών για την ανάπλαση της παραλίμνιας περιοχής της Τριχωνίδας, «Αμπάρια» του δήμου Θεστιέων, είχαμε σήμερα τις πρώτες αντιδράσεις απ’ τον κ. Γιάννη Καραπιπέρη, ο οποίος είναι κάτοχος κτήματος που γειτνιάζει με το χώρο των έργων !

Ο κ. Γ. Καραπιπέρης διαμαρτύρεται γιατί «Μπαζώνεται ο αιγιαλός, ο αιγιαλός να μείνει ελεύθερος, όπως είναι φυσιολογικά, αυτό με ενδιαφέρει εμένα….» μας δήλωσε, εκτός των άλλων, χαρακτηριστικά.

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας μας, κατέφτασε στα Αμπάρια ο Δήμαρχος Θεστιέων κ. Δημήτρης Τραπεζιώτης, με το επιτελείο του. Μας επέδειξε το σχέδιο και τα έγγραφα, που επιτρέπουν στον δήμο την επέμβαση στην συγκεκριμένη περιοχή.
Εμείς απλά καταγράψαμε το γεγονός και σας το παρουσιάζουμε. Ευελπιστούμε ότι όλα είναι σύννομα, εξ’ άλλου το έργο της διερεύνησης και του ελέγχου, είναι των αρμοδίων αρχών και του δημοτικού συμβουλίου Θεστιέων.

Ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Τραπεζιώτης μας προσκάλεσε σε μια συζήτηση, για το συγκεκριμένο θέμα και όχι μόνο. Αυτό κι εμείς είχαμε σχεδιάσει. Για κάθε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

Δημήτρης Ντόκας