«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Γιώργος Τζωρτζόπουλος: Ο δύσκολος δρόμος απαιτεί στήριξη και βοήθεια σε όσους ματώνουν για να τον διαβούν!!!

Στήριξη και ψήφος στο Κ.Κ.Ε. !!!

Αρέσει ή όχι, ενοχλεί ή όχι, λίγους, πολλούς ή πάρα πολλούς, η ζωή αποκαλύπτει ποιον τελικά δρόμο διάλεξες για να την πορευτείς και πως επέλεξες να ζήσεις.

Ευτυχώς ή δυστυχώς η ζωή επίσης δεν καταλαβαίνει από διγλωσσίες, δημαγωγίες και υστερόβουλες πολυλογίες και έτσι θες δεν θες σε υποχρεώνει να επιλέξεις έναν από τους δυο δρόμους όσο θα υπάρχεις και συνειδητά θα πράττεις .

Πονάει ή όχι οι δρόμοι είναι μόνο δύο:

Ο πρώτος:
Του συμβιβασμού, της μοιρολατρίας, της ηττοπάθειας, της εκχώρησης και ομηρίας σε ρουσφετολογικούς μηχανισμούς εξουσίας, του σκυμμένου κεφαλιού, της ασπόνδυλης ράχης.

Ο Δεύτερος:
Ο άλλος είναι το ακριβώς αντίθετο.
Της αξιοπρέπειας, του αγώνα, της ταύτισης του ατομικού με το συνολικό συμφέρον, η απόλυτη διεκδίκηση και υπεράσπιση πανανθρώπινων αξιών και της βασικής αρχής: «θα προσφέρω ότι μπορώ και θα απολαμβάνω ότι έχω ανάγκη».

Όσο αλήθεια είναι τα παραπάνω, τόσο αλήθεια είναι επίσης ότι ο δύσκολος δρόμος απαιτεί στήριξη και βοήθεια σε όσους ματώνουν για να τον διαβούν.
Στις 4 του Οκτώβρη έχουμε εκλογές.
Όπως και παλαιότερα, πιο επιτακτικά σήμερα, είναι αναγκαίο να στηρίξει, συστρατευθεί και συμπορευτεί κάποιος σε μια τέτοια κατεύθυνση με την πολιτική δύναμη που αγωνίζεται γι΄ αυτά τα ιδανικά.

Η ανάγκη μαζικά να ψηφιστεί το Κ.Κ.Ε. και να ενισχυθεί εκλογικά στη σημερινή συγκυρία επιβάλλεται από την ίδια τη ζωή, σαν μόνη απάντηση στο διαχρονικό εμπαιγμό μας, την έξαλλη δημαγωγία και τον οικονομικό, πολιτικό φασισμό του μεγάλου κεφαλαίου.
Η στήριξη και η ψήφος στο Κ.Κ.Ε., ανεξάρτητα από επιμέρους διαφωνίες, επιβάλλεται όχι απλά σαν χρέος στα χιλιάδες στελέχη, μέλη και οπαδούς του, που εμπνευσμένα από την πανανθρώπινη ιδεολογία και κοσμοθεωρία του, φυλακίσθηκαν, εξορίστηκαν, βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν, για να έχουμε όλοι ίδια δικαιώματα αλλά γιατί το δυνάμωμα του Κ.Κ.Ε. μπορεί να το ισχυροποιήσει σαν ανάχωμα στην αντιλαϊκή λαίλαπα που ζούμε και στα χειρότερα που από τις 5 Οκτώβρη μας έρχονται.

Γιώργος Τζωρτζόπουλος

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου (ΕΣΑ)
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας και Νήσων (ΟΕΣΒΔΕΝ).
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ)