«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Ντόρα Μπακογιάννη: «Γνωρίζετε ότι ήμουν στην πρώτη γραμμή της μάχης σε όλες τις δύσκολες στιγμές»

Το Αγρίνιο επισκέφτηκε, σήμερα Κυριακή 1 Νοέμβρη 2009, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Σε μια κατάμεστη αίθουσα από στελέχη, οπαδούς και φίλους του κόμματος, μεταξύ των άλλων είπε:
«Χρειάζεται οργάνωση, ομοψυχία, συντονισμός, αγωνιστικότητα. Είναι όμως μια διαδρομή που πρέπει να τη διανύσουμε με αποφασιστικότητα και τόλμη. Μια διαδρομή που πρέπει να τη διανύσουμε όλοι μαζί.
Με ξέρετε πολλά χρόνια. Γνωρίζετε ότι δεν έχω λείψει ούτε μία στιγμή από τις μάχες αυτής της παράταξης. Γνωρίζετε ότι έχω οργώσει όλη την Ελλάδα δεκάδες φορές για να στηρίξω την πολιτική δράση του κόμματος. Γνωρίζετε ότι στάθηκα στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή. Στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές. Και στήριξα τις αποφάσεις του, ακόμα και όταν ήξερα ότι θα έχουν κόστος για μένα. Γνωρίζετε ότι ήμουν στην πρώτη γραμμή της μάχης σε όλες τις δύσκολες στιγμές, πάντα πρόθυμη να συγκρουστώ στα μέσα ενημέρωσης και στη βουλή για την παράταξή μας.
Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για την παράταξη και την ιστορία της, σε αυτόν τον κοινό αγώνα για την αναγέννησή της, αποφάσισα να μπω μπροστά. Να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας».
Στο Αγρίνιο η κ. Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε και την ημερομηνία των εκλογών, για την εκλογή προέδρου του κόμματος της Ν. Δημοκρατίας. Είπε συγκεκριμένα: «Σας καλώ όλους μαζικά στις κάλπες στις 29 Νοεμβρίου».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Μ. Σαλμάς, Δ. Σταμάτης, Κ. Καραγκούνης και οι κ. Β. Μαγγίνας πρώην βουλευτής, ο νομάρχης Ευρυτανίας Κ. Κοντογιώργος, ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θ. Παπαθανάσης, ο Γ. Σκαρμούτσος, Γ. Σιορίκης, αρκετοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολλοί οπαδοί και φίλοι του κόμματος.