«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

«Η Ναύπακτος αλλάζει» - παρεμβάσεις σε ολόκληρη την πόλη

Ο νέος παιδότοπος στην παραλία του Γριμπόβου.

Με την τοποθέτηση ενός νέου παιδότοπου στην παραλία του Γριμπόβου συνεχίζονται οι παρεμβάσεις και τα έργα ανάπλασης στον αστικό ιστό της πόλης.
«Δημιουργούμε όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις, ώστε οι γονείς και τα παιδιά τους να μπορούν να χαίρονται το παραλιακό μέτωπο της πόλης μας, το οποίο ακόμη και τους χειμερινούς μήνες αποτελεί πόλο έλξης για τους μόνιμους κατοίκους, αλλά και για τους επισκέπτες», ανέφερε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου.
Επίσης τόνισε ότι οι παρεμβάσεις σε όλα τα σημεία της πόλης αλλά και στα Τοπικά Διαμερίσματα σε συνδυασμό με το μεγάλο έργο που επιτελείται, όπως για παράδειγμα η ανάπλαση της παραλίας της Ψανής, που ήδη ξεκίνησε, ο ποδηλατόδρομος που ολοκληρώνεται και αποδίδεται σύντομα στους πολίτες, , δίνουν νέα δυναμική στην πόλη και την αλλάζουν ριζικά.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Είναι η τετραετία των έργων. Με αίσθημα ευθύνης και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, υλοποιούμε το πρόγραμμά μας. Η Ναύπακτος με το έργο που επιτελείται αλλάζει. Και αυτό είναι κάτι που οι συμπολίτες μας το βλέπουν καθημερινά».