«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

«Διπλό» στο Αιγάλεω με γκολ του Μπαϊκαρά








«Διπλό» στο Αιγάλεω με γκολ του Μπαϊκαρά

28/02/10
Με γκολ που πέτυχε ο Ντενίς Μπαϊκαρά στο 2ο μόλις λεπτό με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Δημούτσου, ο Παναιτωλικός κέρδισε σήμερα στο Αιγάλεω με 1-0, πετυχαίνοντας το τρίτο φετινό «διπλό». Η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Στεφανάκος. Ουμούρι, Μπάκοβιτς, Πουλάκος, Τσιρογιάννης (76’ Νάστος), Φρίμπονγκ, Τσαμπούρης (60’ Χαϊκάλης), Σκάρος, Φραντζεσκί, Παντίδος (46’ Κακαράς), Μουστόγιαννης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Πονηρός, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Δέντσας, Δημούτσος (76’ Χάντζιτς), Μπαϊκαρά, Στούρμπακ, Ζουρούδης (68’ Μόρετς), Θεοδωρίδης (λ.τ. 20’ Μπουμάλ), Μουμίν.

Φιλικό με τον Όμηρο τη Δευτέρα

28/02/10
Τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Αιτωλοακαρνανίας Όμηρο Νεοχωρίου θ’ αντιμετωπίσει τη Δευτέρα σε φιλικό αγώνα ο Παναιτωλικός. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 4.00 μ.μ. στο EMILEON Sport Center και θα αγωνιστούν κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν χρησιμοποιήθηκαν στο σημερινό παιχνίδι στο Αιγάλεω. Η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη.

www.panetolikos.gr