«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Η πρωτοφανής στα χρονικά επίθεση ενάντια στα οικονομικά εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων συνεχίζεται. Τα μέτρα αυτά εκτός από το ότι είναι εξοντωτικά για τους εργαζόμενους, είναι και αναποτελεσματικά, αφού θα επιδεινώσουν την κρίση. Διακρίνονται αποκλειστικά από την εισπρακτική λογική χωρίς καμία Αναπτυξιακή προοπτική. Οι “καρχαρίες” των Αγορών και των πολιτικών προϊσταμένων τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση πήραν με τα μέτρα αυτά κυριολεκτικά ΣΑΡΚΑ από τη μισθωτή εργασία και την πραγματική οικονομία. Κανένα μέτρο δεν επιβαρύνει όλους αυτούς που χρόνια τώρα θησαυρίζουν, φοροκλέπτουν και φοροδιαφεύγουν. Η συνέχιση αυτής της πολιτικής θα οδηγήσει σε ένταση των κοινωνικών αντιθέσεων και αντιδράσεων και σε διόγκωση της λαϊκής οργής και δυσαρέσκειας.
Συνάδελφοι-ισσες
Ήρθε η ώρα χωρία καμία αναβολή να απαιτήσουμε. Ο κόσμος της δουλειάς να δείξει επιτέλους ότι η δύναμη βρίσκεται στα χέρια του.
Οι πολλές και διαφορετικές κατακερματισμένες πρωτοβουλίες δεν είναι χρήσιμες ούτε και αποτελεσματικές. Χρειάζεται ένας ενιαίος πανεργατικός αγώνας που να αγκαλιάζεται από όλους.
Έχουμε ανάγκη ένα κίνημα με ενότητα και αποτελεσματική δράση.
ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ – ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ – ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
Στα κοινωνικά άδικα οικονομικά μέτρα
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
Πέμπτη 11 Μάρτη – 24ωρη Γενική Απεργία
Όλοι στη συγκέντρωση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου στις 10:30 το πρωί

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ