«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Χοροεσπερίδα Φυτειωτών: ένα μοναδικό γλέντι

Αφιερωμένη στα 100 φύλλα της εφημερίδας του Συλλόγου «Φυτειώτικα Νέα»
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου αποδήμων Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι», στο κοσμικό κέντρο «Μποέμισσα» στην Αθήνα.
Το παρών έδωσαν περισσότεροι από 250 συμπατριώτες, που δημιούργησαν το αδιαχώρητο στο μαγαζί, αποδεικνύοντας ότι ο Σύλλογος με τα νέα παιδιά στο συμβούλιο είναι ένας από τους πιο δυναμικούς και αναπτυσσόμενους συλλόγους της περιοχής.

Μπαίνοντας οι καλεσμένοι στη ζεστή αίθουσα, τους υποδέχονταν με φιλόξενα χαμόγελα τα νέα παιδιά του Συλλόγου Χρήστος Σαλτογιάννης, Γιάννης Μήτας, Παρασκευή Πατσιά, Ζώης Κουτσομπίνας, Βαγγέλης Αποστολάκης, Μαρριέτα Σπαή, Μαρκέλλα Δημητριάδη, Δημοσθένης Κουτσομπίνας και Σπύρος Αποστόλου και τους καλωσόριζαν με μια ζεστή και εγκάρδια χειραψία.
Ήταν μια εκδήλωση που είχε τα πάντα, οργάνωση, συμμετοχή, κέφι και φυσικά καλή μουσική.
Με την παρουσία τους τίμησαν την χοροεσπερίδα οι: Δήμαρχος Φυτειών Παναγιώτης Τζαχρήστας, Βουλευτές Ανδρέας Μακρυπίδης, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Κώστας Καραγκούνης, Αντιδήμαρχος Φυτειών Ευστάθιος Παληγιώργος, Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιωάννης Γαλάνης και Κων/νος Πατσιάς, Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Δημήτρης Στεργίου, Γραμματέας και καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Κοντός, Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών Μπάμπης Κουβέλης, τέως Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών Παντελής Ψηλός, Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Βελανιδιάς Χρήστος Γαζέτας, Πρόεδρος του Συλλόγου Αετού Χρήστος Ντέμος, ειδικός Γραμματέας της Ξηρομερίτικης Eταιρείας Λόγου και Τέχνης Γιώργος Μπαρμπαρούσης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Παπαδαταίων Βαγγέλης Αλεξανδρής, Πρόεδρος του περιβαλλοντικού Συλλόγου Φυτειών Θεόδωρος Ρούτσης κ.α..