«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Οι οικοδόμοι απεργούν στις 21 &22 Απρίλη

Το Δ. Σ της «Ένωσης Οικοδόμων & Εργαζομένων στα Συναφή Επαγ/τα Ν. Αιτωλ/νίας» που συνήλθε στις 14 Απρίλη στα γραφεία του στο Ε.Κ.Α, στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας για συμμετοχή στην 48ωρη Πανελλαδική Πανεργατική απεργία , αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει στην απεργία και καλεί τους οικοδόμους της περιοχής να πάρουν μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 21 &22 Απρίλη ώρα 10 το πρωί στην πλατεία Δημοκρατίας.
Η επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη δεν έχει τελειωμό. Το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης-Ν.Δ.- ΛΑΟΣ συνδικαλιστικών ηγεσιών Γ.Σ.Ε.Ε- ΑΔΕΔΥ- ιμπεριαλιστικών κέντρων – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ. έχουν σαν στόχο την εξόντωση της εργατικής τάξης κι άλλων στρωμάτων της κοινωνίας , μικροεπαγγελματοβιοτέχνες- μικροαγρότες- νεολαία- γυναίκες, με κύριο σκοπό τη στήριξη του κεφαλαίου και την εξασφάλιση των κερδών του.
Εκτιμάμε ότι ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος, γι’ αυτό καλούμε τους συναδέλφους να είναι σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση προκειμένου να οργανώσουμε την πάλη μας , να μην περάσουν αυτά τα μέτρα και η πολιτική γενικότερα του κέρδους.
ΤΟ Δ.Σ.