«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ο Γιώργος Β. Σολτάτος για το «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΡΕΝΤΑΣ» Α.Ε.!!!

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Ν.Α.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Β. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ 5 ΑΓΡΙΝΙΟ

ΠΡΟΣ: Τον κ. Πρόεδρο του Νομαρχιακού
Συμβουλίου Αιτωλ/νίας

Αγρίνιο 30 Ιουλίου 2010
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε ,
Στην Συνεδρίαση της 28ης Ιουλίου 2010 κατά την απάντηση του κ. Καπώνη για τα θέματα που είχαμε θέσει με την από 20 Ιουλίου 2010 επιστολή μας και που αφορούσαν την συμμετοχή της ΑΝΑΙΤ στην Εταιρεία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΡΕΝΤΑΣ» Α.Ε., επικαλέστηκε τις διάφορα έγγραφα τα οποία δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει στο Προεδρείο του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου για την συμμετοχή τόσο του έτους 2009 όσο και των προηγούμενων χρόνων καθώς και του από 15 Δεκεμβρίου 2005 Ιδιωτικο Συμφωνητικό συνεργασίας.

Επίσης δεσμεύτηκε να καταθέσει και το Καταστατικό της Εταιρείας «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΡΕΝΤΑΣ» Α.Ε. για να δούμε και εμείς επιτέλους ποιοι είναι οι Μέτοχοι της Εταιρείας , ποια είναι η Έδρα , ποιοι συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο κ.λ.π

Δυστυχώς όμως δεν κατέθεσε κανένα από τα παραπάνω έγγραφα και ειλικρινά δεν κατανοούμε το λόγο.

Και στις ενέργειες αυτές βλέπουμε την πλήρη απαξίωση του Νομαρχιακού Συμβουλίου από πλευράς πλειοψηφίας και πολιτικής ηγεσίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης που βεβαίως πηγάζει από την Κυβερνητική Πολιτική (Μακρύ χέρι της οποίας αποτελεί) για την λειτουργία των θεσμών .

Σας καλούμε για τελευταία φορά να προστατέψετε το θεσμό με την άμεση παρέμβαση σας, έτσι όπως ο ρόλος σας σαν Προέδρου και όπως η πολιτική ηθική επιβάλλει , πολιτική ηθική που φαίνεται κάποιοι την έχουν αποβάλλει και να μας δοθούν τα παραπάνω έγγραφα τα οποία κατά την γνώμη μας είναι σημαντικά.

Για την Ν.Α.Σ.
Γιώργος Β. Σολτάτος