«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Διαβάστε στη Ναυπακτία press


ΚΑΙ Ο ΚΟΖΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
Μετά τον Κώστα Κονίδα, που, μέσω τη “Ν”, ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα την πρόθεσή του για κάθοδο στις εκλογές, και ο Δημήτρης (Τζιμ) Κοζώνης δηλώνει σήμερα “παρών” στα δημοτικά δρώμενα της Ναυπακτίας. Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, με ανοικτή του επιστολή, καταθέτει τις πρώτες του σκέψεις σχετικά με τις προοπτικές της δικής του υποψηφιότητας, η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στον Αύγουστο.

“Βόμβα” στο Ξενία
Δεν φτάνουν οι ψήφοι στον Παπαθανάση για το διαγωνισμό
Βάσει του άρθρου 272 του “Καλλικράτη”, το οποίο ισχύει για τη μεταβατική περίοδο μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2010, εάν η δημοτική αρχή θέλει να εκμισθώσει το Ξενία, θα πρέπει να έχει τη συγκατάθεση των δύο τρίτων του συνόλου των δημοτικών συμβούλων. Τους έχει; Δύσκολο, καθώς οι δικοί της, συν τον Πατσαούρα, μας κάνουν δεκατρείς.

Στάθης, έξω απ' τα δόντια
Για έλλειψη παραταξιακής δημοκρατίας, για αποθέωση της “πολιτικής του πολιτικού κόστους” και απόπειρα χειραγώγησής του, ως προέδρου του νομαρχιακού συμβουλίου, κατηγόρησε τον Σώκο ο Στάθης Λουκόπουλος κατά την συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου. Ο κ. Λουκόπουλος ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτησή του από πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου, με τον νομάρχη να απαντά δίνοντας στη δημοσιότητα την προσωπική επιστολή που του είχε δώσει, όπου εξηγεί τις αφορμές...

Λύση στον ορίζοντα για την αποχέτευση
Σε οριακό σημείο έχει φτάσει η υπόθεση της αποχέτευσης, με τον εργολάβο να έχει ζητήσει διάλυση της σύμβασης. Ωστόσο, έστω και στο παραπέντε, διαφαίνεται λύση στον ορίζοντα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε σημείο συνεννόησης μεταξύ ΔΕΥΑΝ, Νομαρχίας και εργολάβου, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί και να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

Δημοπρατήθηκε η επισκευή του ΕΠΑΛ
Δημοπρατήθηκε την Τρίτη το έργο της αποκατάστασης ζημιών στη νότια πτέ ρυγα του ΕΠΑΛ, και την ερχόμενη εβδομάδα οριστικοποιείται ο ανάδοχος. Με έκπτωση μεγαλύτερη του 50% του συνολικού κόστους η καλύτερη προσφορά, αλλά πού προνοητικότητα τόσον καιρό από τους αρμοδίους;

Πρώτη του Αστέρα τη Δευτέρα
Ξεκινά την προετοιμασία του ο Ναυπακτιακός Αστέρας την ερχόμενη Δευτέρα, και οι οιωνοί είναι ιδιαίτερα θετικοί για τη νέα χρονιά.Ο βασικός κορμός της ομάδας παρέμεινε σταθερός και ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται μεταγραφές ουσίας, βάζοντας τον πήχη αρκετά ψηλά για την πρώτη χρονιά στη Γ’Εθνική.