«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Απαγορεύεται…σκάσε Απαγορεύεται!!!

Κράτος πρόνοιας, κοινωνικής αλληλεγγύης και αδερφοσύνης!
 
Απαγορεύεται…η καταστολή είναι για κάθε δημοκρατία απειλή!
Η Λευτεριά, η Δικαιοσύνη, η Ισονομία, η Υγεία, η Παιδεία, η Εργασία…η πραγματική Λαϊκή Δημοκρατία, είναι απαραίτητες σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, για τη φυλή!
Ένα παρηκμασμένο, ανάλγητο κι απάνθρωπο, δηθενκαπιταλιστικό πολιτικοκοινωνικό  σύστημα, που είναι δομημένο πάνω σε άπειρα «Απαγορεύεται» δεν βελτιώνεται…εκ βάθρων ανατρέπεται!
ΠΑνελλήνιο ΣΟσιαλιστικό Κατρακύλημα!
Απαγορεύεται η κυκλοφορία σε δημόσιους χώρους, υπερευτραφών πολιτικών που εναλλάσσονται η συμπορεύονται στην εξουσία και που «τα φάγανε» και όχι «τα φάγαμε» μαζί, δύο ώρες τουλάχιστον προ του μεσημεριανού και του βραδινού γεύματος, γιατί προκαλούν και κόβουν αυτήν τη λίγη όρεξη του λαού… που του απόμεινε!
Χωρίς λόγια…
Ε! Δεν τα φάγαμε μαζί !!!

Ε! Δεν τα φάγαμε μαζί
στο ακριβό το μαγαζί
Ήτανε άδικοι οι όροι
κι εμείς ανάγκης σερβιτόροι.

Εσείς το πήρατε το ρίσκο
Εμείς κρατούσαμε το δίσκο
Τώρα που ήρθε το μπιλιέτο
Ε! δε θα πάμε όλοι πακέτο.

Όποιος χρωστάει θα πληρώσει
Μέχρι και τη στερνή τη δόση
Μας τη βαρά, μας τη βιδώνει
Που άλλος πηδά κι άλλος πληρώνει.


Οι πράσινοι… κι οι βένετοι!
Απαγορεύεται το ομαδικό τζόκινγκ, πάνω των δύο ατόμων, γιατί ο ίσως μεταξύ τους διάλογος, θεωρείτε συνομωσία κατά του συστήματος! Ακόμη προκαλούν και εξαγριώνουν τους νεολαίους αθλητές, επειδή τους κάνουν να σκέπτονται τα εγκαταλειμμένα στάδια και την ανύπαρκτη αθλητική πολιτική! Τους διαλυμένους Ερασιτεχνικούς Αθλητικούς Συλλόγους, Και απ’ την άλλη, τις στοιχηματοποιημένες γιγαντωμένες αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες. Απαγορεύεται η χρήση ποδηλάτου, γιατί εμποδίζει την διέλευση κάποιων υπερπολυτελών οχημάτων μεγάλου κυβισμού νεόπλουτων, νεοταξικών υπανθρωπιδίων! 
Καπνίζω… γιατί έτσι μου καπνίζει!
Απαγορεύεται το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους, γιατί οι παραβάτες θα υποστούν τις συνέπειες του αντικαπνιστικού νόμου!
Απαγορεύεται το κάπνισμα σε ιδιωτικούς χώρους γιατί οι παραβάτες θα υποστούν και τις συνέπειες …της γυναίκας τους!
Απαγορεύεται το κάπνισμα σε πολύ ιδιωτικούς χώρους, γιατί εκεί νοείται ότι οι ιθαγενείς πρέπει να καταφεύγουν μόνο για τις σωματικές τους ανάγκες, κάθε άλλη ενέργεια θεωρείτε ιεροσυλία.
Επιτρέπεται μόνο η χρήση χασίς «απ’ τη γλάστρα που μπορεί ο καθένας να κατέχει στο σπίτι του»!
Πάτα κλάξον!
Απαγορεύεται το κορνάρισμα στους δρόμους, γιατί υπάρχει κίνδυνος αφύπνισης των διερχόμενων οδηγών μήπως και δεν πληρώσει κανένας πια διόδια. Επιπροσθέτως δε το κορνάρισμα ίσως είναι μια συμβολική, συνωμοτική ενέργεια παρακίνησης …προς λαϊκή εξέγερση.    Επιτρέπεται μόνο το βρίσιμο, το γιουχάισμα,  το μούντζωμα, το γιαούρτωμα, το γκάρισμα, το γαύγισμα, το βήξιμο και το κλάσιμο!
Δίκτυο άρδευσης στο Καινούργιο Τριχωνίδας!
  • Απαγορεύεται όχι μόνο η προσπάθεια, αλλά και η σκέψη για Ανάπτυξη, πόσο μάλλον η απαίτηση και η διεκδίκηση. Ανύπαρκτος Αγροτικός Προγραμματισμός, Μεγαλοεπιχειρηματικοποιημένη τουριστική δραστηριότητα για λίγους, παγωμένα τα ευρωπαϊκά προγράμματα. Που είναι το ΕΣΠΑ; Ξέμεινε από λάστιχο η βέσπα!  Ενθαρρυνόμενες πρωτοβουλίες: Η εμπεριστατωμένη αδράνεια και η μεθοδευμένη αναγκαστική απραξία. Επιχορηγούμενες δράσεις: Οι κάθε μορφής ενέργειες για Ινδοποίηση και Πακιστανοποίηση των εργασιακών συνθηκών της κοινωνίας.
Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στα ΘΕΣΤΙΑ 1996!

Απαγορεύεται η πολιτιστική ποιοτική δημιουργία μ’ όλες τις μορφές και σ’ όλους τους χώρους. Κρετενισμός, βαρβαρότητα προβολή υποκουλτούρας και των πάσης μορφής εμπορικών φτηνοσαχλοπαράγωγων, καθίστανται  επιδιωκόμενα και προτιμητέα.
Οι πραγματικοί δημιουργοί στην ανυποληψία, με την στάμπα των γραφικών! Η πλειονότητα των πνευματικών ανθρώπων λουφαγμένη, εξαγορασμένη με φτηνοϋλιστικά οφίτσια, στην επίπλαστη χλιδάτη ευδαιμονία της. Τρέχουν κάποιοι αυτοδιοικητικοί να συμμαζέψουν τ’ ασυμμάζευτα. Να διοργανώσουν πολιτιστικές καλοκαιρινές φιέστες, για να φανεί το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης και παράλληλα ν’ αποχτήσουν κάποια έσοδα οι σύλλογοι για να διατηρηθούν!     
Σαβούρα και … παθογόνο βακτήριο Escherichia coli O157!
Απαγορεύεται η αγορά προϊόντων, υπηρεσιών και άλλων αγαθών, από γηγενείς πιστοποιημένους, ελεγχόμενους, φορολογούμενους εμπόρους και επαγγελματίες. Ο εφοδιασμός της αγοράς και οι καλύψεις των όποιων αναγκών αποκλειστικά θα γίνονται, μέσω των πολυεθνικών και του παραεμπορίου!
Έστω κι αν διακινούν, με γνώμονα πάντα το αχαλίνωτο και ανεξέλεγκτο κέρδος, διατροφικές σαβούρες… τρόφιμα με το παθογόνο βακτήριο Escherichia coli O157!
Νοσοκομείο Αγρινίου… το νέο μετά τα νέα μέτρα!
Απαγορεύεται τέλος η απεργία εργαζομένων στις εντατικές, παπάδων και νεκροθαφτών γιατί θα προκύψει συμφόρηση λόγω αυξημένων μελλοντικών περιστατικών και πρόβλημα εξυπηρέτησης συγγενών, γνωστών φίλων και κυρίως πολιτικών παραγόντων, που για ψηφοθηρικούς λόγους δεν θα παραστούν με την άνεσή τους, πέρα απ’ το καθιερωμένο γιουχάισμα με τα συνεπακόλουθα, στους «τελευταίους ασπασμούς» για το έργο της ιερορόσυλης ψηφοθηρίας.
Αλλοδαποί μικροπωλητές στην Αιόλου!
Απαγορεύεται η είσοδος, κυκλοφορία και διαβίωση αλλοεθνών εντός των Ελληνικών συνόρων, διότι εξ’ αιτίας τους και μόνο παρέλυσε το κράτος. Η Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ είναι απ’ όλους μας κατανοητή; Απαγορεύεται αυστηρότατα και η έξοδος απ’ την χώρα των παραπάνω, για να μη γλιτώσουν, όσοι γλίτωσαν απ’ τις λεηλατημένες, κατατρεγμένες, εξαθλιωμένες και βομβαρδισμένες πατρίδες τους και έφτασαν μέχρι εδώ! Να αλληλοεξοντωθούμε και αλληλοσπαραχθούμε «εν ευθέτω χρόνω»!
Στάσου Κωλόγερε… μαζί τα φάγαμε μόνος σου θα τις φας!
Απαγορεύονται οι απεργίες οποιασδήποτε μορφής γενικά, συλλαλητήρια, στάσεις εργασίας, καταλήψεις, πορείες, καθιστικές διαμαρτυρίες…ακόμα και οι απεργίες πείνας, οι παραβάτες θα σιτίζονται αναγκαστικά και με το ζόρι… με τη χρήση χωνιού, (όπως δίνανε παλιά οι κτηνοτρόφοι το φάρμακο στ’ άρρωστα ζώα τους). Όσοι δεν «συνεμμορφώθησαν προς τας υποδείξεις…» η δεν συμμορφωθούν «θα προσάγονται ενώπιον των αρμοδίων κατοχικών ανακριτικών αρχών» για τα περαιτέρω!
Τι θα σπείρεις ρε μπάρμπα στο χωράφι;
Ηλί…
Τι Ηλίανθους;
Απαγορεύεται ακόμα η λήψη απ’ την ατμόσφαιρα αέρα και κατά συνέπεια οξυγόνου, για τις αναπνοές μας, εκτός των ασφυξιογόνων και δακρυγόνων, πέραν των επιτρεπτών ορίων, διότι θα προκύψει πρόβλημα στη λειτουργία των ανεμογεννητριών. Τέλος  απαγόρευση θα υπάρχει σε κάθε προσπάθεια σκίασης εξωτερικών χώρων, ιδίως αγροτικών και πρώην καπνοπαραγωγικών περιοχών, διότι θα εμποδίζεται η εύρυθμη λειτουργία των φωτοβολταϊκών και το πρόγραμμα της πράσινης ανάπτυξης θα καταστεί μη υλοποιήσιμο!
Το αίμα της …δικαιοσύνης!
Απαγορεύεται ρητά κατηγορηματικά και δια ροπάλου η αληθινή, γνήσια, λογική συμπεριφορά και Λεύτερη έκφραση Ελλήνων πολιτών, τουριστών, ταξιδευτών, επισκεπτών και συναπεργών, διότι τέτοιες ενέργειες εισάγουν «καινά δαιμόνια» και κινδύνους ανεξέλεγκτων καταστάσεων!
Ανταρτοεπονίτες:  Αποστόλης Αρβανίτης- Γιάννης Ντόκας (ο πατέρας μου).
Τέλος απαγορεύεται ειδικά η λεύτερη έκφραση των Ελλήνων πολιτών, ο δημοκρατικός τρόπος ζωής, ο αγώνας για πραγματική κοινοβουλευτική δημοκρατία, η απαίτηση για την εύρυθμη  λειτουργία όλων των εξουσιών, η υπεράσπιση θεσμών και αξιών, η δημοσιοποίηση, υποστήριξη ανθρωπιστικών αρχών και ιδανικών. Η διαιώνιση και μεταλαμπάδευση των υπέρτατων μηνυμάτων-αξιών της ηρωικής Ελληνικής Εθνικής Αντίστασης!        
ALFA TV Αγρίνιο 1996, ρωτούσα …απάντησε κανείς;
Απαγορεύεται κάθε αντιβαίνουσα ενέργεια στις παραπάνω απαγορεύσεις, κυρίως δε κάθε έντυπη δημοσίευση αυτής «παν εκ του τύπου χτύπημα», κάθε σχετικό μεταδιδόμενο μήνυμα με οποιαδήποτε άλλη μορφή, ραδιοφωνική, τηλεοπτική, ηλεκτρονική, ψηφιακή, ιντερνετική!!!
Απαγορεύεται… σύντομα θα δημοσιευτεί «πληρέστερο ανακοινωθέν», προς «γνώση και συμμόρφωση»!!
Απαγορεύεται…σκάσε Απαγορεύεται!!!
 
Δημήτρης Ντόκας