«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Παναιτωλικός - Καλλιθέα 3-2

Νίκη με Καλλιθέα 3-2Χορταστικό θέαμα και πέντε γκολ πρόσφεραν στους φιλάθλους Παναιτωλικός και Καλλιθέα στο σημερινό φιλικό παιχνίδι, το πρώτο που έδωσε φέτος η ομάδα μας στο γήπεδό της. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν με διαφορά δύο τερμάτων σκοράροντας στο πρώτο ημίωρο με τον Ντακόλ στο 7’ και τον Πλατέλλα στο 27’. Ο Παναιτωλικός μείωσε στο 34’ με κεφαλιά του Ρότσα μετά από σέντρα του Θεοδωρίδη και το 1-2 ήταν το σκορ με το οποίο τελείωσε το α’ ημίχρονο. Στο υπόλοιπο του αγώνα ο Παναιτωλικός πίεσε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, φτάνοντας τελικά στη νίκη. Μετά από κεφαλιά του Αναστασιάδη στο δοκάρι ο Καραμαλίκης με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 στο 74’. Ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 86’ εκμεταλλευόμενος μπαλιά του Καμαρά και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Γκόλιας (46’ Άντι), Κούσας (46’ Αναστασιάδης), Ρότσα, Θεοδωρίδης (65’ Καραμαλίκης), Μπουμάλ (46’ Μουμίν), Παλαιολόγος (46’ Κουτρομάνος), Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Σιόντης (78’ Δέντσας), Καμαρά (87’ Πασάς).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης, Αρκούδας (88’ Θωμόπουλος), Βιδάλης, Κουτρουμπής, Πρίπου, Καλτσάς (78’ Τιερί), Κατσίκης (78’ Ντιαλό), Ηρακλής (61’ Μαρουκάκης), Ντακόλ (61’ Φουντουκίδης), Μιχαλόπουλος (83’ Ματσούκας), Πλατέλλας (66’ Σταύρου).

Τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν για την ενίσχυση του ερασιτέχνη Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός.