«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Απόπειρα ληστείας στην Οβρυά Πατρών σε άτομο με αναπηρία!

Σύλληψη τριών (3) ημεδαπών για απόπειρα ληστείας.

Εξιχνιάστηκε ακόμα, μια κλοπή την οποία είχε διαπράξει ο ένας από τους συλληφθέντες.  

Συνελήφθησαν, προχθές (4-9-2011) το βράδυ,  από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 33, 25 και 17, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας σε βάρος 65χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, προχθές (4-9-2011) το απόγευμα στη Πάτρα, οι δράστες κινούμενοι με Ι.Χ. Φορτηγό επιτέθηκαν στον 65χρονο παθόντα ο οποίος είναι άτομο με αναπηρία (Α.με.Α.).  Συγκεκριμένα ο 17χρονος τον γρονθοκόπησε σε πολλά σημεία του σώματος του και τον δάγκωσε στο καρπό προσπαθώντας να του αφαιρέσει προσωπικά του αντικείμενα, έγινε όμως αντιληπτός από περίοικους και τράπηκε σε φυγή επιβιβαζόμενος στο Ι.Χ. Φορτηγό που τον ανέμεναν οι δυο συνεργοί του.

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου - Πατρών όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Για την σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αστυνομικές αναζητήσεις με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών να εντοπιστούν στη περιοχή της Οβρυάς Πατρών οι δράστες  και να συλληφθούν.

Από την αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο  17χρονος  συλληφθείς, την 26-8-2011 το απόγευμα στη Παραλία Πατρών, είχε εισέλθει σε ανασφάλιστη οικία 57χρονου ημεδαπού και είχε αφαιρέσει ένα πορτοφόλι και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή.