«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στο πεδίο βολής στην Αγριλιά Μεσολογγίου


Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους εκτελεσμένους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας στο πεδίο βολής στην Αγριλιά Μεσολογγίου.
Εμείς που ανήκουμε στις νεότερες γενεές είμαστε υποχρεωμένοι να αποτήσουμε φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας στην Αγριλιά Μεσολογγίου. Έτσι έκλεισε την ομιλία του ο Κώστας Γκοργκόλης μέλος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

Πρέπει σήμερα να γίνουμε συνεχιστές της ιστορίας, τόνισε, παλεύοντας  για κοινωνική ισότητα , για μια κοινωνία δίκαιη όπου θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα των ανθρώπων της δουλειάς και του μόχθου, για το σταμάτημα της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.
Στεφάνια κατέθεσαν, η νομαρχιακή οργάνωση Αιτ/νίας του ΚΚΕ, η ΚΝΕ, παραρτήματα της Εθν. Αντίστασης, αλλά και συγγενείς απόγονοι των εκτελεσμένων.
Το παράρτημα Μεσολογγίου φίλων κι απογόνων
των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας κάλεσε όσους γνωρίζουν οτιδήποτε που έχει σχέση με τις εκτελέσεις, να το καταθέσουν στο τηλέφωνο 6972929122 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ntinos68galanis@yahoo.gr