«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Σύλληψη αλλοδαπού στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας για νομοθεσία περί αλλοδαπών

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Συνελήφθη, χθες (29-9-2011) το πρωί, στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 24 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών (παράνομη είσοδο στη χώρα και ανεπιθύμητοι αλλοδαποί), παραβίαση περιορισμών διαμονής, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Ειδικότερα, χθες (29-9-2011) οι Αστυνομικοί κατά τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων συνέλαβαν τον 24χρονο, στερούμενο παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων. Ο δράστης είχε εισέλθει προ τεσσάρων μηνών στην χώρα και παρέμενε παράνομα. Επιπλέον είναι εγγεγραμμένος ως ανεπιθύμητος αλλοδαπός κατόπιν αποφάσεων της Υποδιεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.

Στα πλαίσια της προανάκρισης που διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, διαπιστώθηκε ότι κατά την προηγούμενη σύλληψή του είχε δώσει εν γνώσει του ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας, πράξη για την οποία ομολόγησε. Ακόμη εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Μεσολογγίου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε βαθμό κακουργήματος, σχετικά με υπόθεση για ναρκωτικά, για την οποία είχαν γίνει συλλήψεις προ δεκαημέρου περίπου, στην ίδια περιοχή και από την τότε ενεργηθείσα ανάκριση είχαν προκύψει στοιχεία σε βάρος του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.