«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Καλπάζει η παρανομία!!

Σύλληψη 21χρονης ημεδαπής για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες (6-10-2011) το μεσημέρι στο Μεσολόγγι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, μία ημεδαπή, γυναίκα, ηλικίας 21 ετών και σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, η 21χρονη είχε εισέλθει σε οικία 53χρονης ημεδαπής, από ανασφάλιστη πόρτα και της αφαίρεσε ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα και μικρό χρηματικό ποσό.
Οι Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν αστυνομικές αναζητήσεις με αποτέλεσμα να εντοπίσουν την δράστιδα και να την συλλάβουν. Το πορτοφόλι βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 53χρονη με όλο το περιεχόμενό του.


Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή.

Συνελήφθησαν, χθες (6-10-2011) το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο αλλοδαποί, άνδρες, υπήκοοι Αλγερίας ηλικίας 18 και 19 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή σε βάρος 41χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών, που περιπολούσαν εντόπισαν νωρίς το πρωί τον 18χρονο και τον 19χρονο να κινούνται πεζοί και να κατέχουν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Οι δράστες προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών ως ύποπτοι για διάπραξη κλοπής.
Από την έρευνα που ακολούθησε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε πως ο οι δύο δράστες, τις πρώτες πρωινές ώρες και λίγο πριν τον εντοπισμό τους είχαν διαπράξει, στην Πάτρα, κλοπή από ανασφάλιστο κάθισμα μοτοποδηλάτου της παθούσας και είχαν αφαιρέσει τον παραπάνω φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως.
Ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη 41χρονη.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός για οπλοκατοχή, κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθη, σήμερα (7-10-2011) πρώτες πρωινές ώρες στο Νεοχώρι Ηλείας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, ένας ημεδαπός ηλικίας 48 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για οπλοκατοχή, κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, ο 48χρονος είχε μεταβεί εξωτερικά Ιερού Ναού στην περιοχή του Νεοχωρίου, με μια μοτοσικλέτα, την οποία είχε αφαιρέσει την προηγούμενη ημέρα από ημεδαπό, και προσπαθούσε με ένα μαχαίρι να διαρρήξει την πόρτα.
Οι Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στο σημείο, όπου συνέλαβαν τον δράστη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η μοτοσικλέτα και το μαχαίρι, το οποίο είχε λάμα μήκους 11 εκατοστών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.


Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για έκρηξη, παράβαση του Νόμου περί όπλων και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Συνελήφθησαν, χθες (6-10-2011) το μεσημέρι στην Κυλλήνη Ηλείας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, τρεις ημεδαποί ηλικίας 61, 49 και 22 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για έκρηξη, παράβαση του Νόμου περί όπλων και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.
Ειδικότερα, ο 49χρονος είχε προσωπικές διαφορές με 21χρονο αλλοδαπό υπήκοο Ρουμανίας και νυχτερινές ώρες της Τετάρτης (5-10-2011) μετέβη στην οικία του αλλοδαπού στην Κυλλήνη και τον απείλησε. Στην συνέχεια την ίδια νύχτα οι άλλοι δύο δράστες πήγαν στην οικία του 21χρονου και έριξαν στον αύλειο χώρο αυτής, δύο αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς οι οποίοι εξερράγησαν, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές εξωτερικά της οικίας.
Οι Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό από τον παθόντα χθες (6-10-2011) το μεσημέρι, στα πλαίσια της προανάκρισης εντόπισαν και συνέλαβαν και τους τρεις δράστες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.