«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Συνελήφθη ο 25χρονος που είχε τραυματίσει θανάσιμα, έναν ηλικιωμένο άνδρα, στη Νέα Αβόρανη Αιτωλοακαρνανίας.

Συνελήφθη, κατόπιν εντάλματος σύλληψης, σήμερα (11-1-2012) το πρωί, στο Αγρίνιο, στα πλαίσια οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 25 ετών, ο οποίος την παραμονή της πρωτοχρονιάς είχε τραυματίσει σοβαρά, στη Νέα Αβόρανη Αιτωλοακαρνανίας, δύο άτομα (πατέρα και υιό) με αποτέλεσμα την κατάληξη του πρώτου λίγες μέρες αργότερα.

Ειδικότερα στις (31-12-2011) το μεσημέρι, στη Νέα Αβόρανη Αιτωλοακαρνανίας, ο 25χρονος αποβιβάστηκε από Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε και κατευθύνθηκε, σε όχημα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου με γροθιές επιτέθηκε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον 56χρονο οδηγό και τον 84χρονο συνοδηγό του οχήματος....


Οι δύο παθόντες  μετεφέρθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου ο 56 εξήλθε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών ενώ ο 84χρονος παρέμεινε για νοσηλεία και την 5-1-2012 κατέληξε.

Σήμερα (11-1-2012) το πρωί, οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, ενηργησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε οικία στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, όπου διαμένουν δυο ημεδαποί (άνδρας - γυναίκα) ηλικίας 72 και 66 ετών.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε ο 25χρονος να διαμένει σε βοηθητικό αποθηκευτικό χώρο της οικίας (πατάρι) και συνεληφθη. Επίσης συνεληφθησαν ο 72χρονος και η 66χρονη, με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιων του κ. Ανακριτή ενώ για τους υπόλοιπους συλληφθέντες ορίστηκε τακτική δικάσιμος.