«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΗΣΤΡΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2η

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ο ΕΡΜΗΣ
Στον Σύλλογό μας, από δεκάδες συναδέλφους και συμπολίτες, έχουν κατατεθεί εξοφλητικές τους αποδείξεις για τα ποσά που αφορούν τον λογαριασμό του ρεύματος, τα δημοτικά τέλη και την ΕΡΤ, εξαιρούμενου του χαρατσιού (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.).
Ο Σύλλογός μας με ξεκάθαρο τρόπο είχε τοποθετηθεί σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα και είχε γνωστοποιήσει ότι θα είναι αρωγός στις επιλογές όλων όσων δεν μπορούν να ανταποκριθούν και δεν θέλουν να υποκύψουν σε εκβιασμούς και φοροληστρικές αυταρχικότητες...

Ο Σύλλογός μας προσπάθησε η αντίδραση να πάρει πανδημοτικό χαρακτήρα, ζητώντας από τον Δήμο να στηρίξει τους δημότες του. 
Δυστυχώς το Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπόρεσε να υπερβεί τις κομματικές εξαρτήσεις και να βρεθεί αλληλέγγυο με τους χειμαζόμενους πολίτες του Δήμου Αγρινίου.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου:
 > Σεβόμενος και τιμώντας τις δεσμεύσεις του.
 > Προτάσσοντας το δίκαιο πάνω απ’ όλα.
 > Βιώνοντας και αφουγκραζόμενος τα μηνύματα των κλειστών μαγαζιών, των     παγωμένων σπιτιών και των φτωχευμένων συναδέλφων και συμπολιτών.
Έστειλε σήμερα 19-1-2012 εξώδικη δήλωση, πρόσκληση και διαμαρτυρία  προς την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία: «Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε.», την οποία παραθέτουμε παρακάτω.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου γνωστοποιεί ότι:
Α/ Η παρούσα εξώδικη αποτελεί το δεύτερο βήμα μετά το αρχικό κάλεσμα.
Β/ Η συγκέντρωση αποδείξεων πληρωμής ρεύματος, τελών, ΕΡΤ, χωρίς το χαράτσι, συνεχίζεται.
Γ/ Το κάλεσμά του για μαζική αντίδραση και άρνηση πληρωμής του χαρατσιού παραμένει.
Δ/ Η θέλησή του για συντονισμό των δράσεων και με άλλους φορείς προς μια τέτοια  κατεύθυνση ήταν και παραμένει δεδομένη.
Ε/  Η κλιμάκωση και η ένταση των αντιδράσεων και των δράσεων θα είναι ευθέως ανάλογες της αυταρχικότητας των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε.
ΣΤ/ Υπενθυμίζει με έμφαση την έκκλησή του για άμεση ενημέρωση στα τηλέφωνα: Γραφεία E.Σ.Α: 2641031569 – Γεν. Γραμ. Ε.Σ.Α. Παπαζήση Χάιδω 2641055448 – 6936151846, σε περίπτωση που επιχειρηθεί διακοπή του ρεύματος.

                                                                                         ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.
 Υ.Γ.
Παραθέτουμε την εξώδικη δήλωση, πρόσκληση και διαμαρτυρία που κατατέθηκε σήμερα 19-1-2012, παραλείποντας  την παράθεση των δεκάδων ονομάτων που την υπογράφουν.