«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ο Παναιτωλικός στην Τρίπολη έχασε το ματς και το Θεοδωρίδη

Στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός αναμετρήθηκαν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας με την τοπική ομάδα να κερδίζει 1-0 και να παραμένει αήττητη στην έδρα της.
Σ' ένα σχεδόν άδειο γήπεδο και με πολύ κρύο παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο κι από τις δύο ομάδες.
Αναγνωριστικό παιχνίδι στην αρχή με τον Παναιτωλικό να...
κρατάει άνετα τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και να προσπαθεί επιθετικά με τους Καμαρά και Ρότσα,αφού για άλλη μία αγωνιστική Χαριστέας και Θεοδωρίδης δεν ήταν σε θέση να βοηθήσουν. Κι όταν στο δεύτερο ημίχρονο ο Τεννές τόλμησε να βάλει το Θεοδωρίδη ο Παναιτωλικός έπαιξε 20 και πλέον λεπτά με δέκα παίκτες αφού ο παίκτης αποχώρησε τραυματίας μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του κι ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.

Τις λίγες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου έκανε η γηπεδούχος ομάδα.
Στο 24' είχαμε την πρώτη καλή φάση για γκολ με τον Μπρέσκα να κάνει το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και τον Μπλάζιτς να διώχνει εξαιρετικά σε κόρνερ.Κι αμέσως μετά μπλόκαρε κεφαλιά του Πουλίδο!

Στο 34' όμως ο Μπλάζιτς είχε μια άτυχη στιγμή,δεν υπολόγισε σωστά τη σέντρα σουτ του Πιπίνη από τα αριστερά και στην ουσία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του γράφοντας το 1-0 για τον Αστέρα.

Ο Αστέρας ξεκίνησε πιο δυνατά το δεύτερο μέρος κλείνοντας τον Παναιτωλικό,ο οποίος έπαιζε για πέντε λεπτά με 10 παίκτες μέχρι να αντικατασταθεί λόγω τραυματισμού ο Μπουμάλ.
Με την είσοδο του Καραμαλίκη στην κορυφή της επίθεσης και κάποιες εσωτερικές αλλαγές που πραγματοποίησε ο Μπάμπης Τεννές ισορρόπησαν τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο προπονητής του Παναιτωλικού στην προσπάθειά του για κάτι καλύτερο αποφάσισε στο 67' να ρίξει στον αγώνα τον ανέτοιμο Θεοδωρίδη,ο οποίος τρία λεπτά μετά ένιωσε ενοχλήσεις κι αναγκάστηκε να αποχωρήσει αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Παρά την αριθμητική υπεροχή του Αστέρα ο Παναιτωλικός πάλευε για την ισοφάριση και στο  77' ζήτησε πέναλτι όταν σε γύρισμα του Παλαιολόγου η μπάλα βρήκε το χέρι του Ράγιος. Ο παίκτης του Αστέρα ήταν κοντά βέβαια αλλά είχε απλωμένο το χέρι του και θα μπορούσε ο διαιτητής Κάκος να δώσει το πέναλτι.

Κάπου εκεί τελείωσε και το ματς αφού η κούραση δεν επέτρεπε περισσότερα από πλευράς Παναιτωλικού και ο Αστέρας έδειχνε ευχαριστημένος με το 1-0 και τους τρεις βαθμούς.

Αστέρας Τρίπολης(Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης(46' Ναβάρο), Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης(79' Φορμίκα), Μπρέσκα, Χουανίτο, Αργυρόπουλος, Ράγιος, Ούσερο(70' Λαδάκης), Περόνε

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Σιόντης(46' Μουμίν), Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Παλαιολόγος, Καμαρά, Μητρόπουλος, Ρότσα, Κούσας, Μπουμάλ(52' Καραμαλίκης), Πασάς(67' Θεοδωρίδης)