«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σύλληψη  37χρονου στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου για οπλοκατοχή.

Συνελήφθη σήμερα (15-1-2012) νωρίς το πρωί, στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, ένα ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 37 ετών, κατηγορούμενος για παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικών.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον 37χρονο βρήκαν... στην κατοχή του και κατέσχεσαν :
•    Ένα περίστροφο μέσα στο οποίο υπήρχαν πέντε αβολίδωτα φυσίγγια.
•    Ένα πλαστικό κουτί μέσα στο οποίο υπήρχαν ακόμα δέκα αβολίδωτα φυσίγγια.
•    Μία μεταλλική προέκταση κάννης περιστρόφου.
•    Μία κουκούλα τύπου full face.

Στη συνέχεια σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 37χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν 13 κάλυκες πιστολιού και 12 αβολίδωτα φυσίγγια.

Ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.



Συνελήφθη αλλοδαπός για απόπειρα κλοπής.
Συνελήφθη σήμερα (15-1-2012) νωρίς το πρωί, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Παλαιστίνης, ηλικίας 24 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και αντίσταση.

Ειδικότερα ο 24χρονος διέρρηξε αυτοκίνητο 43χρονου ημεδαπού, σπάζοντας το πίσω παράθυρο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, καθότι έγινε αντιληπτός από περίοικους.

Οι Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν άμεσα στη περιοχή, όπου διεξάγοντας έρευνες εντόπισαν τον 24χρονο σε κοντινή απόσταση και τον συνέλαβαν. Κατά τη σύλληψη του ο δράστης προέβαλλε αντίσταση απωθώντας τους  Αστυνομικούς.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.



Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός σωματέμπορος στην Πάτρα.

Ο δράστης, τα τελευταία 8 χρόνια, προωθούσε στην πορνεία 29χρονη αλλοδαπή, ασκώντας σωματική και ψυχολογική βία, λαμβάνοντας τα χρήματα που αποκόμιζε.

Το συνολικό παράνομο χρηματικό όφελος ανέρχεται τις 100.000 ευρώ.

Συνελήφθη πριν τρεις μέρες (12-1-2012), αργά το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματεμπορία.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 40χρονος, από το 2003 έως και σήμερα, προήγαγε στην πορνεία 29χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Ρωσίας, με χρήση βίας και με σκοπό την κερδοσκοπία.
Η 29χρονη, από το 2003 έως το 2008, εργαζόταν σε μπαρ της Αθήνας και της Κρήτης, ενώ από το έτος 2008 έως σήμερα εργάζεται σε οίκο ανοχής της Πάτρας, κατέχοντας τα απαραίτητα πιστοποιητικά.
Ο 40χρονος, με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας, εξανάγκαζε την 29χρονη όλο αυτό το χρονικό διάστημα να του παραδίδει ή να του καταθέτει σε τραπεζικό λογαριασμό, χρήματα που προέρχονταν από το επάγγελμα της.
Συγκεκριμένα, η παθούσα κατέθετε κάθε εβδομάδα το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του 40χρονου, ενώ το συνολικό ποσό που του έχει παραδώσει από το 2003 έως σήμερα, ανέρχεται στις 100.000 ευρώ.
Πριν τρεις μέρες (12-1-2012) στην Πάτρα, ο 40χρονος, αφού παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ από την 29χρονη, την απείλησε και την χτύπησε στο πρόσωπο.
Για τη σύλληψη του 40χρονου, πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη του, ενώ σε σωματική έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιων του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Πατρών.


Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικές ουσίες.

Κατασχέθηκαν 45 φαρμακευτικά δισκία.

Συνελήφθη χθες (14-1-2012) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλγερίας, ηλικίας 20 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (φαρμακευτικά δισκία).

Ειδικότερα ο 20χρονος, πριν τον αστυνομικό έλεγχο,  προσπάθησε να αποκρύψει 5 φαρμακευτικά δισκία VULBEGAL ρίχνοντας τα στο έδαφος ενώ σε σωματική έρευνα που ακολούθησε οι Αστυνομικοί βρήκαν επιμελώς πάνω του κρυμμένα άλλα 40 φαρμακευτικά δισκία του ιδίου σκευάσματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ τα ναρκωτικά χάπια κατασχέθηκαν.