«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για ληστεία στο Αγρίνιο

Συνελήφθησαν χθες (21-1-2012) το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 34,28 και 45 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίσταση, για ληστεία και εξύβριση.

Ειδικότερα χθες, το απόγευμα, ο 34χρονος  και ο 28χρονος μετέβηκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων που....
διατηρεί ο 45χρονος στο Αγρίνιο, για την επίλυση διαφορών, οπού κατόπιν επεισοδίου, τον χτύπησαν και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ.

Ο 45χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με καταγγελία των δύο ανδρών, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τους εξύβρισε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.



 Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή κοκαΐνης.

Κατασχέθηκαν 12 γραμμάρια κοκαΐνης, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Συνελήφθη χθες (21-1-2012) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 29 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης).

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον 29χρονο, βρήκαν και κατέσχεσαν δύο αυτοσχέδιες, νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα επτά γραμμάρια κοκαΐνης σε νάιλον συσκευασία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.



Συλλήψεις δύο ημεδαπών στην Πάτρα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθησαν χθες (21-1-2012) στην Πάτρα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις,  δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 44 και 24 ετών  και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες (21-1-2012) το μεσημέρι, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών, διενήργησαν σωματική έρευνα στον 24χρονο όπου βρήκαν σε εσωτερική του τσέπη μικροποσότητα κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ της ίδιας μέρας, σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον 44χρονο, βρήκαν να έχει στην κατοχή του πεντέμισι γραμμάρια κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.