«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Νέα εποχή για τον Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων με τη συνεργασία με ΤΕΙ Μεσολογγίου

Με νέα δεδομένα ξεκινά την ενημέρωση των μελών του ο Ιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων. Μετά από απόφαση του Διοικητικού του Συλλόγου, αποφασίστηκε και υλοποιήθηκε ένας καινούριος, πλήρως ενημερωμένος και λειτουργικός ιστότοπος για τα μέλη του. Στη διεύθυνση http://http://isioanninon.gr/ μπορείτε να βρείτε όλα όσα ενδιαφέρουν τα μέλη του συλλόγου και όχι μόνο.
Νέα του Υπουργείου Υγείας, χρήσιμη ενημέρωση από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, σύνδεση με πηγές πληροφόρησης σχετικούς με την υγεία και τους οργανισμούς περίθαλψης, εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία αλλά και όλα τα ενδιαφέροντα νέα από το χώρο της υγείας σε μια θεματική πύλη διαθέσιμα με το πάτημα ενός κουμπιού.
Εκτός όμως από αυτά, ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληροφορίες για επιστημονικά συνέδρια, ενημέρωση για νομοθετικά θέματα, ακόμη και νέες θέσεις εργασίας, αλλά και άλλες εκδηλώσεις ενημέρωσης και δραστηριοποίησης των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων...

Με αυτό τον τρόπο τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων εισέρχονται σε μια δυναμική τροχιά ενημέρωσης και ανταλλαγής πληροφορίας με στόχο την προώθηση της ερευνητικής τους δραστηριοποίησης, αλλά και της συνεχής ανάδρασης από πληροφορίες που είναι χρήσιμες για την επαγγελματική τους εξέλιξη και σταδιοδρομία.
Ο δικτυακός αυτός τόπος έχει δημιουργηθεί μετά από πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων και έχει υλοποιηθεί από τη σύμπραξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας του Τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία του ΤΕΙ Μεσολογγίου (http://www.ebusiness-lab.gr/) και της  εταιρίας NICMEDIA (http://nicmedia.gr/). Για τη συνεργασία αυτή ο Προϊστάμενος του τμήματος ΕΠΔΟ του ΤΕΙ Μεσολογγίου, Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Σπύρος Συρμακέσης δήλωσε:
«Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας, έχει μακροχρόνια εμπειρία στη συμβουλευτική διαδικασία της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης εύχρηστων εφαρμογών στο internet. Αυτή την εμπειρία είδαν στην πρότασή μας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων. Το τμήμα ΕΠΔΟ του ΤΕΙ Μεσολογγίου έχει αποδείξει ότι διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία σε αναπτυξιακές διαδικασίες σε θέματα διοίκησης και οικονομίας. Και αυτή τη γνώση στην ηλεκτρονική εποχή ευελπιστούμε να μεταφέρουμε και στο Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων. Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε σε αυτή την πρόταση και μέσα από αυτή τη συνεργασία μας ολοκληρώσαμε ένα εύχρηστο και λειτουργικό website που ήδη έχει αρχίσει να εισέρχεται στην καθημερινότητα του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων που αποφάσισε να κάνει το βήμα προς την ηλεκτρονική ενημέρωση και προβολή του, καθώς δίνει μία νέα ώθηση στην επικοινωνία και την ενημέρωση των μελών του. Μακάρι το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι στην Ελλάδα καθώς με αυτό τον τρόπο και η αποδοτικότητά τους αυξάνει αλλά και περιορίζονται τα λειτουργικά τους κόστη.»