«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Αγρίνιο

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής στην Πανεργατική Απεργία της Πρωτομαγιάς και στη συγκέντρωση  του ΠΑΜΕ στις 10 το πρωί στην πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου.
Η 1η του Μάη είναι η μέρα που οι εργάτες όλου του κόσμου τιμούν τους νεκρούς του ταξικού μας αγώνα , είναι η μέρα που σηματοδοτεί την ανειρήνευτη πάλη μας ενάντια στην εξουσία του κεφαλαίου...

126 χρόνια μετά την εξέγερση των εργατών του Σικάγου αφαιρούνται δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων που κέρδισαν με θυσίες και αίμα μέσα στους ταξικούς αγώνες.
Σήμερα το μεγάλο κεφάλαιο , η Ε.Ε., οι διάφοροι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί με τις κυβερνήσεις « μαριονέτες »  τους,  κάνουν  ολομέτωπη επίθεση στους εργαζόμενους  με πρόσχημα την κρίση . Θέλουν να σώσουν τα υπερκέρδη και το σάπιο καπιταλιστικό τους σύστημα γυρίζοντας τις εργασιακές σχέσεις σε νέο μεσαίωνα.
Δεν χωράει άλλη αναμονή, δεν φτάνει η αγανάκτηση, απαιτείται δυνάμωμα της δράσης  και του ταξικού αγώνα για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα , να ανατραπεί η αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική  και η εξουσία των μονοπωλίων.
Ένας είναι ο δρόμος, ο δρόμος της λαϊκής συμμαχίας και αγωνιστικής δράσης για να σπάσουμε τα δεσμά της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης.
Να τραβήξουμε το δικό μας δρόμο ανάπτυξης, με βάση τις λαϊκές ανάγκες , το δρόμο της λαϊκής εξουσίας  και οικονομίας.

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.