«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Συνελήφθη καταστηματάρχης στα Βραχναίικα, για εμπορία και κατοχή κροτίδων

 Κατασχέθηκαν συνολικά 9200 κροτίδες και 23.200 παιδικά αθύρματα.

Συνελήφθη, προχθές (7-4-2012) το μεσημέρι, στα Βραχναίικα Αχαΐας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 50 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση και κατοχή κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων.
 Ειδικότερα στα πλαίσια αξιοποίησης κατάλληλων πληροφοριών που αφορούσαν την διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κροτίδων από...

 τον 50χρονο, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών κατά την οποία οι Αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή μαζί του όπου συμφωνήθηκε η αγορά 200 κροτίδων.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε κατάστημα πώλησης χαρτικών του 50χρονου στα Βραχναίικα Αχαΐας, οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών βρήκαν και κατέσχεσαν 9.200 κροτίδες και 23.200 παιδικά αθύρματα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Ως Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υπενθυμίζουμε  στους πολίτες της περιοχής μας ότι τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδια, αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα, η χρήση των οποίων εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα και την ίδια την ζωή. Παράλληλα ενημερώνουμε ότι όλη την Μεγάλη εβδομάδα θα πραγματοποιούνται συνεχής έλεγχοι από τις υπηρεσίες Ασφαλείας της περιφέρειας μας εφαρμόζοντας αυστηρά τη νομοθεσία σε όσους εμπορεύονται ή χρησιμοποιούν κροτίδες και βεγγαλικά.