«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στη Πάτρα για διάπραξη ληστείας.

Συνελήφθησαν χθες (8-4-2012) το μεσημέρι, στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 36, 29 και 27 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία...

Ειδικότερα, χθες (8-4-2012) το πρωί, στη Πάτρα, οι τρεις δράστες  ενεργώντας από κοινού, ακινητοποίησαν ένα 22χρονο ημεδαπό ο οποίος ήταν πεζός και με την απειλή μαχαιριού του αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό.

Για την σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους λίγες ώρες αργότερα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. 

Εξιχνίαση κλοπής στη Μανολάδα Ηλείας.

Οι δράστες είχαν μεταπωλήσει τα κλοπιμαία σε μάνδρα παλαιών σιδηρών στο Λάππα Αχαΐας

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, κλοπή που είχε συμβεί πριν μια εβδομάδα περίπου στη Μανολάδα Ηλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 36, 34 και 32 ετών, για τα κατά περίσταση αδικήματα, της διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία και της αποδοχής προϊόντος εγκλήματος.

Ειδικότερα, την 3-4-2012 το πρωί, οι δυο δράστες ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από εξοχική οικία 52χρονης ημεδαπής στη Μανολαδα Ηλείας, ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, δυο εξωτερικές μονάδες air-condition και διάφορα εργαλεία και σίδερα.

Οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, στα πλαίσια των αναζητήσεων τους για την εξιχνίαση της κλοπής, ενήργησαν έρευνα σε μάνδρα παλαιών σιδήρων 34χρονου ημεδαπού στο Λαππα Αχαΐας όπου βρήκαν και κατέσχεσαν το αυτοκίνητο της 52χρονης.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι δράστες της κλοπής είναι ο 36χρονος και ο 32χρονος ημεδαπός οι οποίοι δεν συνελληφθησαν λογω έλλειψης των προϋποθέσεων του αυτοφώρου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών ημεδαπών θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.