«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Νέα, νέε ψήφισε Κ.Κ.Ε.


ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΛΑΟ

Νέα, νέε
Κοίτα μακριά! Το σίγουρο μέλλον είναι να περπατήσεις το δρόμο όπου η εξουσία θα βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του μόχθου.
Κοίτα μπροστά! Σε όσα δικαιούσαι και έχεις ανάγκη Δεν είναι η μοίρα μας να ζούμε έτσι. Οι εργαζόμενοι παράγουν αμύθητο πλούτο. Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αφεντικά! Ο λαός και η νεολαία μαζί του μπορεί...
να οικοδομήσει τη δική του εξουσία, όπου εκείνος θα αποφασίζει, θα παράγει για τις δικές του ανάγκες και όχι για τα κέρδη των εκμεταλλευτών!
            Με τον αγώνα σου και με ψήφο στο ΚΚΕ κάνε τη δικαιολογημένη οργή – οργανωμένη δύναμη για ρήξη και ανατροπή!
Το ΚΚΕ δεν είναι «μια από τα ίδια». Είναι ίδιοι τα κόμματα του «ευρωμονόδρομου», της διαπραγμάτευσης, της εξουσίας των μονοπωλίων. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που ευθύνονται για τους μισθούς πείνας, για την ανεργία, τους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση. Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ που εχθρεύεται τη σύγκρουση με την εξουσία των μονοπωλίων και με την λυκοσυμμαχία της ΕΕ. Ψήφισε το Μάαστριχ, πηγή αυτών που ζεις σήμερα. Το ΛΑ.Ο.Σ που συγκυβερνούσε μέχρι χθες, είναι κόμμα της προβοκάτσιας, του εθνικισμού και του αντικομμουνισμού, ενάντια στο λαό και στα δικαιώματά του. Η ναζιστική «Χρυσή Αυγή», είναι μία φασιστική συμμορία, εφεδρεία του συστήματος. Θέλει να τσακίσει τον εργάτη, το νέο. Τα «νέα» κόμματα τα συγκροτούν βουλευτές και πρώην υπουργοί που τσάκισαν τα δικαιώματα και το μέλλον σου.
Αν θέλεις να πιάσει τόπο η οργή σου ψήφισε ΚΚΕ.
Η αποχή δεν αλλάζει τίποτα. Δεν χάνουν τον ύπνο τους με την αποχή.
Μη σε τρομοκρατούν! Τρομοκράτησε τους εσύ! Κάνε τη διαφορά! Με  ισχυρό ΚΚΕ για να βγει ο λαός και η νεολαία νικητής! Τιμώρησε τους! Όποια κυβέρνηση προκύψει μετά τις εκλογές να είναι αδύναμη, να δυσκολεύεται να πάρει τα νέα μέτρα-λαιμητόμο. Ένας δρόμος υπάρχει γι’ αυτό: πανίσχυρο ΚΚΕ, δύναμη για τον δικό σου αγώνα και τις ανάγκες σου. Για να παρεμποδίσουμε τη νέα θύελλα που έρχεται με στόχο την αποδέσμευση από την ΕΕ και τη μονομερή διαγραφή του χρέους με λαϊκή εξουσία που θα κοινωνικοποιήσει τα μονοπώλια.

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Αιτωλ/νίας