«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

4ωρη στάση εργασίας το Σάββατο των ιδιωτικών Υπαλλήλων

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ένωση»
ΕΔΡΑ: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
(Ελευθερίου Βενιζέλου 13) έναντι Πάρκου
Τηλ 26410-22325


Το σωματείο ιδιωτικών Υπαλλήλων «H Ένωση» σε συνεδρίαση που έγινε την Τετάρτη 16\5\2012 και ώρα 8μμ, αποφάσισε 4ωρη στάση εργασίας στον κλάδο το Σάββατο 26/5/2012 από το ξεκίνημα τις βάρδιας.
Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, καλεί όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο, σε αγωνιστικό συναγερμό! Τους καλεί να συσπειρωθούν γύρω του...
τώρα, χωρίς καμία καθυστέρηση, για να οργανώσουμε με  μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την πάλη σε κάθε κατάστημα, στις αποθήκες, στα γραφεία, σε κάθε εργασιακό χώρο, για να μην περάσουν οι μεθοδεύσεις για μειώσεις μισθών απολύσεις, για να υπογραφούν ΣΣΕ χωρίς μειώσεις δικαιωμάτων και με αυξήσεις μισθών.
Όλοι μας βιώνουμε καθημερινά τις δραματικές συνέπειες στη ζωή μας από την πολιτική των κομμάτων που συγκροτούν την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και της τρόικα. Εμείς οι εργαζόμενοι έχουμε τη δύναμη, μπορούμε να σαρώσουμε τα αντεργατικά τους σχέδια γιατί δε θέλουμε να δουλεύουμε 40 χρόνια χωρίς δικαιώματα, με μισθούς πείνας και να βγαίνουμε στην σύνταξη στα 70 με μια σύνταξη ελεημοσύνης.
Συνάδελφοι το Σωματείο μας μπροστά στην γενικευμένη επίθεση της εργοδοσίας καλεί κάθε εργαζόμενο να πάρει θέση μάχης. Κάθε κατάστημα, κάθε αποθήκη κάθε χώρος δουλειάς, να γίνει κέντρο οργάνωσης του αγώνα μας. Κανένας μόνος του. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Δυναμώνουμε το Σωματείο, συγκροτούμε παντού επιτροπές.
Αξιοποιούμε κάθε τρόπο για να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι, να πάρουν αποφάσεις, να συμμετέχουν δραστήρια στον αγώνα.  Να μην δεχτούμε καμία μείωση μισθών, να υπερασπιστούμε τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, να διεκδικήσουμε αυξήσεις που θα καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες μας, να απαιτήσουμε  όλα όσα μας ανήκουν.

Έχουμε την εμπειρία, έχουμε την δύναμη, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!