«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Δείτε συνεχή αναμετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων


Oι κάλπες έκλεισαν στις 19:00 ακριβώς!
Τα exit poll άνοιξαν αμέσως και σείστηκε το σύμπαν από τη σφαλιάρα που έπεσε στο δικομματισμό και γενικότερα στα κόμματα του μνημονίου(δείτε προηγούμενη ανάρτηση).
Παράλληλα άρχισε και η μετάδοση των αποτελεσμάτων των Βουλευτικών εκλογών.

ΔΕΊΤΕ τα πατώντας στην εικόνα από τη σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών,κατά Περιφέρεια,κατά Δήμο και κατά Δημοτική Ενότητα.

Διευκρινίσεις σχετικά με την παρουσίαση των Εκλογικών Αποτελεσμάτων

Τα Αποτελέσματα των Βουλευτικών Εκλογών 2012 που παρουσιάζονται στο Internet παρέχονται από την SingularLogic στο Web Site του Υπουργείου Εσωτερικών και υπενθυμίζεται ότι είναι ανεπίσημα. Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εν καιρώ από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία.

Η Βάση Δεδομένων του Web Site τροφοδοτείται αυτόματα από το Σύστημα Εκλογών του Κεντρικού Υπολογιστή της SingularLogic.

Τα Εκλογικά Αποτελέσματα θα ανανεώνονται με συχνότητα περίπου 5 λεπτών.

Εκλογικές Πληροφορίες

Μπορείτε να δείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις εκλογές, όπως για παράδειγμα, όλα τα λογότυπα των κομμάτων, όπως και πίνακες υπολογισμού αυτοδυναμίας, στην σελίδα αυτή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Η τροφοδότηση της Βάσης Δεδομένων του Web Site πραγματοποιείται αυτόματα και σε τακτά χρονικά διαστήματα από το Σύστημα Εκλογών εγκατεστημένο στον Κεντρικό Υπολογιστή της SingularLogic. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στα στοιχεία "Ποσοστό" και "Ωρα" Ενσωμάτωσης (Εκλογικών τμημάτων) που αναγράφεται στις σελίδες αποτελεσμάτων.

Η Ανανέωση των αποτελεσμάτων μπορεί να γίνει μεσω του εικονιδίου  που υπάρχει στο κάτω μέρος κάθε σελίδας. Το πάτημα αυτού του εικονιδίου είναι σημαντικά πιό γρήγορο απο την ανανέωση όλης της σελίδας, λόγω της προηγμένης τεχνολογίας AJAX που χρησιμοποιείται για την υλοποίηση όλου του site. Για αυτό το λόγο, προτιμάτε να ανανεώνετε με αυτόν τον τρόπο, αντί να ανανεώνετε όλη τη σελίδα.

Τα συνοπτικά αποτελέσματα που φαίνονται στο αριστερό μέρος, ανανεώνονται αυτόματα κάθε τρία λεπτά περίπου.