«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Εξιχνιάστηκαν δυο περιπτώσεις ζωοκλοπής στον Αστακό.

Δράστης είναι ένας 43χρονος αλλοδαπός.

Εξιχνιάστηκαν, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήμα Αστακού, δυο περιπτώσεις ζωοκλοπής που είχαν συμβεί τους τελευταίους δυο μήνες στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας ηλικίας 43 ετών για διάπραξη ζωοκλοπής κατά εξακολούθηση...


Ειδικότερα, ο 43χρονος μετέβηκε δυο φορές σε ποιμνιοστάσιο 34χρονου ημεδαπού στον Αστακό όπου αφαίρεσε συνολικά οκτώ αμνοερίφια συνολικής αξίας 800 ευρώ.

Από την έρευνα που ενηργησαν οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού προέκυψε ότι δράστης των δυο ζωοκλοπών είναι ο 43χρονος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί άμεσα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων.


 
Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη των ΕΛ.ΤΑ. Καλαβρύτων.

Οι δράστες είχαν δέσει με τριχία το χρηματοκιβώτιο επιχειρώντας να το αποκολλήσουν από το έδαφος.

Συνελήφθη ένα άτομο ενώ αναζητούνται οι δυο συνεργοί του.

Εξιχνιάστηκε, μετά από επισταμένες έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, η διάρρηξη που είχε συμβεί πριν από έξι μήνες περίπου, στο κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στα Καλάβρυτα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της κλοπής και της πλαστογραφίας.

Από τις έως τώρα έρευνες έχει συλληφθεί ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 33 ετών, ενώ αναζητούνται οι δυο συνεργοί του.

Ειδικότερα, την 16-11-2011 πολύ νωρίς το πρωί, οι δράστες μετέβηκαν στα ΕΛ.ΤΑ. Καλαβρύτων με αυτοκίνητο 61χρονου ημεδαπού, το οποίο είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα νωρίτερα.

Στη συνέχεια, διέρρηξαν το ταχυδρομείο και μπαίνοντας στο εσωτερικό το καταστήματος μετέβηκαν στο χώρο του χρηματοκιβωτίου, το όποιο έδεσαν με τριχιά επιχειρώντας να το αποκολλήσουν από το έδαφος, αλλά εγκατέλειψαν την προσπάθεια τους και τράπηκαν σε φυγή με το κλεμμένο όχημα.

Από την μεθοδική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων προέκυψε ότι οι δράστες της κλοπής του οχήματος και της διάρρηξης των ΕΛ.ΤΑ. είναι οι τρεις αλλοδαποί.

Προχθές (30-4-2012) αργά το απόγευμα, οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν προκύψει από την έρευνα εντόπισαν στα Καλάβρυτα τον 33χρονο αλλοδαπό. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο πλαστά διαβατήρια, από τα οποία το ένα επέδειξε κατά τον αστυνομικό έλεγχο καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα.

Το αυτοκίνητο που είχαν αφαιρέσει οι δράστες, είχε βρεθεί από τους αστυνομικούς λίγες ώρες μετά τη διάρρηξη και είχε αποδοθεί στον 61χρονο παθόντα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.