«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Beach Volley: Ξεκινά μαθήματα η Ομόνοια στη Ναύπακτο


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ομόνοια Ναυπάκτου διοργανώνει μαθήματα εκμάθησης beach volley, για τους φίλους του αθλήματος. Το μεγάλο ενδιαφέρον και η μεγαλύτερη του αναμενόμενου συμμετοχή στα τμήματα της περασμένης χρονιάς, είναι το κίνητρο για την Ομόνοια προκειμένου να οργανώσει και τις εκδηλώσεις της φετινής σεζόν. Την επιμέλεια του τμήματος εκμάθησης την...
έχει και φέτος ο κ. Ανδρέας Μπαρδούτσος, γυμναστής και παλαιά δόξα του αθλήματος σε πανελλήνιο επίπεδο .
            Στόχος είναι μέσα στον επόμενο μήνα να γίνουν 10-12 μαθήματα, τα οποία θα ολοκληρωθούν την εβδομάδα πριν την έναρξη των καλοκαιρινών διοργανώσεων της Ομόνοιας (μικτών ομάδων, ανδρών και γυναικών). Ο φετινός σχεδιασμός περιλαμβάνει τμήματα αρχαρίων, ανοικτά σε κάθε ηλικία ή επίπεδο αθλούμενου. Αυτό σημαίνει ότι προσκεκλημένοι είναι όλοι όσοι ενδιαφέρονται να μυηθούν στα μυστικά του συναρπαστικού καλοκαιρινού αθλήματος, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή προηγούμενης ενασχόλησης με το βόλλεϋ στη σάλα.
            Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα- Πέμπτη-Παρασκευή, ώρα 17.00-18.30 στο αλσύλλιο του Γριμπόβου.
            Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν καθώς και να δηλώσουν συμμετοχή έως την Κυριακή 1 Ιουλίου, στα τηλέφωνα 6972090641 (Τσακανίκας Ντίνος), 6974487169 (Σχοινάς Αντώνης) καθώς επίσης και στο e-mail του συλλόγου, στο omonoianafpaktou@gmail.com. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων.