«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Συλλήψεις για κλοπές και διαρήξεις


Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί στο Θέρμο, για απόπειρα κλοπής καλωδίων χαλκού.

Συνελήφθησαν χθες (28-6-2012) το μεσημέρι, στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, δυο 31χρονοι ημεδαποί και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα οι δυο δράστες, ενεργώντας από κοινού, μετέβηκαν σε...
αντλιοστάσιο 49χρονου ημεδαπού στη Βαρειά Αγρινίου, όπου αφού αφαίρεσαν τα καλώδια χαλκού από τον πινάκα ηλεκτρισμού του αντλιοστασίου, τα εγκατέλειψαν, καθότι έγιναν αντιληπτοί από τον παθόντα και τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου που περιπολούσαν στην περιοχή , ενηργησαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο ημεδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

 
Σύλληψη δυο ημεδαπών για διάρρηξη καταστήματος.

Οι δράστες αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 2000 ευρώ.

Συνεληφθησαν χθες (28-6-2012) νωρίς το πρωί, στον Αλισσο Αχαΐας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 44 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν παντοπωλείο 36χρονου ημεδαπού στον Αλισσο Αχαΐας και αφαίρεσαν προϊόντα συνολικής άξιας 2000 ευρώ.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας που περιπολούσαν στη περιοχή, ενήργησαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο ημεδαπών.

Οι συλληφθέντες οδηγηθηκαν ενωπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


Συνελήφθη αλλοδαπός για διάπραξη κλοπών στην Αιγιαλεία.

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών.

Συνελήφθη χθες (28-6-2012) πολύ νωρίς το πρωί, στο Άνω Σαλμενικο Αιγιαλείας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 39 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα ο 39χονος εντοπίστηκε από τους Αστυνομικούς να έχει εισελθει με Ι.Χ. Φορτηγο αυτοκίνητο, σε χώρο στάθμευσης χωματουργικών μηχανημάτων   58χρονου ημεδαπού στο Άνω Σαλμενικο Αιγιαλείας, αφαιρώντας πετρέλαιο από τα σταθμευμένα οχήματα.

Από την αστυνομική έρευνα που ενηργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου, προέκυψε ότι ο 39χρονος αλλοδαπός είχε διαπράξει το τελευταίο δίμηνο άλλες πέντε κλοπές στην Αιγιαλεια αφαιρώντας κυρίως καύσιμα και σκαπτικά μηχανήματα.

Το όχημα του δράστη κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης αδικήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

 
Συνελήφθησαν δυο ανήλικοι στο Αίγιο, για κλοπές.

Συνελήφθησαν σήμερα (29-6-2012) πολύ νωρίς το πρωι, στο Αίγιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, δυο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 16 και 15 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα οι δυο ανήλικοι, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν καφενείο 45χρονου Αλβανού στο Αίγιο, αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα.

Έπειτα διέρρηξαν περίπτερο 43χρονης ημεδαπής στο Αίγιο, όπου αφαίρεσαν προϊόντα μικρής χρηματικής αξίας.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου που περιπολούσαν στην περιοχή εντόπισαν τους δυο ημεδαπούς και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.