«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ο Ελληνικός λαός απεφάνθη…


Μετά τ’ αποτελέσματα και των βουλευτικών εκλογών της 17 Ιούνη…βγαίνουν πάμπολλα συμπεράσματα…
Ο Ελληνικός λαός απεφάνθη ότι:
Νομιμοποιούνται να τον κυβερνήσουν «οι σωτήρες του»….αυτοί που τον έσωζαν «ανελλιπώς και αποτελεσματικώς» κυβερνώντας τον…. εναλλασσόμενοι στην εξουσία κοντά σαράντα χρόνια! 

Ο Ελληνικός λαός απεφάνθη… ότι επιθυμεί να κυβερνηθεί από κόμματα που υποστηρίζουν αυτή την Ευρωπαϊκή πολιτική»! την πολιτική που τον εξαθλίωσε, που τον διατάραξε ψυχοπνευματικά, που τον κατέβαλε οικονομικά!!!

Ο Ελληνικός λαός απεφάνθη…κι εμάς τουλάχιστον που δεν μας παραξενεύει αυτή «η λαϊκή ετυμηγορία»!!

Γράψαμε:

 Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Έλα και πάρ’ τη μόνος σου τη Λευτεριά…

«Δεν είναι δυνατόν το 90% του Ελληνικού λαού, αυτό που μούντζωνε στις πλατείες, στις εκλογές της 6ης Μάη και να μου το θυμηθείτε το ίδιο περίπου και στις ερχόμενες εκλογές της 17ης Ιούνη θα πράξει, να ψηφίζει κόμματα του ευρωμονόδρομου και τα νέα υποπαράγωγα της Ευρωπαϊκής πολιτικής, που τον εξαθλίωσαν, που τον ανάγκασαν να …βρίζει και να καταριέται!!!»

Ο Ελληνικός λαός απεφάνθη…και μπορεί πλέον απερίσπαστος να παραληρεί, να κραυγάζει, να βρίζει, να απειλεί, να χειρονομεί, να σιχτιρίζει, να χτυπάει τις κατσαρόλες διαμαρτυρίας στο κεφάλι του…ν' αυτοκτονεί!!!  

Οι Συνέλληνες της «σημερινής Δημοκρατίας» ψήφισαν «ενημερωμένοι, αποφασισμένοι, ανεπηρέαστοι, αχειραγώγητοι κι ενδεχομένως …απελεύθεροι» με «Δημοκρατικό» τρόπο! Μ’ ένα εκλογικό σύστημα που δίνει χάρισμα 50 έδρες στο πρώτο κόμμα!! Αλήθεια γιατί σ’ επόμενες εκλογές να μην γίνει 150 έδρες η «δωρεάν παροχή» στο πρώτο κόμμα; Να μην έχουμε κι έγνοιες…πιθανής ακυβερνησίας!!! 

Ένα ηρωικό κομμάτι του λαού όμως, ο πραγματικός κι ανυπόταχτος λαός, «οι αδούλωτοι κλαρίτες»! που κρέμασαν την κάπα τους στον έλατο!! Και μας έδειξαν, και μάθαμε πως κι εμείς να την κρεμάμε…. Αγωνίστηκαν κι αγωνιζόμαστε  περήφανοι, ενάντια στην πολιτικοκοινωνική βαρβαρότητα. Πάντα στην πρωτοπορία και χτες και σήμερα και αύριο…που οι συνθήκες θα το απαιτήσουν και οι  περιστάσεις θα το επιβάλουν!!
Γιατί εκείνος που είναι πραγματικός κομμουνιστής παλεύει για την πατρίδα του και για την λευτεριά….
Ένα ακόμα…κι ένας πραγματικός, συνειδητοποιημένος κομμουνιστής ν’ απομείνει …θα τρέμει ο κώλος του καπιταλιστικού συστήματος!!!

Δημήτρης Ντόκας