«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!


Μετά τα χτεσινά επεισόδια στην Ελληνική Χαλυβουργία, την επίθεση στους απεργούς εργάτες από απεργοσπάστες της εργοδοσίας και τον τραυματισμό τριών απεργών χαλυβουργών …
Δείτε ΕΔΩ:

Επεισόδια και τραυματισμοί απεργών στην Ελληνική Χαλυβουργία από επίθεση απεργοσπαστών!


ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟYΡΓΙΑΣ " Η ΕΝΟΤΗΤΑ"  ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
21-6-2012  

Καταγγέλουμε την τραμπούκικη επίθεση του απεργοσπαστικού μηχανισμού του Μάνεση στην Ελληνική Χαλυβουργία στον Ασπρόπυργο με πρωτοπαλίκαρα διευθυντές, προϊστάμενους και πληρωμένους απεργοσπάστες, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών απεργών χαλυβουργών - ο ένας σοβαρά. 

Έχει τεράστια ευθύνη ο Μάνεσης για τη δολοφονική επίθεση που οργάνωσε. Αντίστοιχα ευθύνη έχει και το Υπουργείο Εργασίας, που εδώ και 8 μήνες δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση για τις 119 παράνομες απολύσεις, λίγο πριν την επίθεση στην πύλη...


Τους λέμε καθαρά, οι Χαλυβουργοί δεν είμαστε για τα δόντια της εργοδοσίας και για τα τσιράκια της. Δεν μας λύγισαν εδώ και 8 μήνες, έχοντας μαζί τους θεούς και δαίμονες (κράτος - αστυνομία -βιομήχανους). Δε θα μας λυγίσουν και τώρα. 

Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Δίνουμε έναν περήφανο αγώνα για να υπερασπίσουμε τη ζωή και την αξιοπρέπεια των οικογενειών μας. 

Εμείς, μαζί με την εργατική τάξη, είμαστε περισσότεροι,έχουμε τη δύναμη. Εμείς παράγουμε όλον τον πλούτο. Δε μας τρομάζει μια πληρωμένη μειοψηφία του Μάνεση και των αφεντικών.

Συνεχίζουμε ενωμένοι αποφασιστικά την ηρωική μας απεργία με βάση τις αποφάσεις της μαζικης πλειοψηφίας των γενικών μας συνελεύσεων. 

Καλούμε την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα τώρα πιο δυνατά να ενισχύσουν την αλληλεγγύη στον αγώνα μας. 

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ