«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών στο Αγρίνιο


1. Εξιχνιάστηκε, από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, διάρρηξη σε κατάστημα που είχε συμβεί πριν δεκαπέντε ημέρες περίπου, στο Αγρίνιο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 19 και 15 ετών για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία...


Ειδικότερα, την 19-5-2012, πολύ νωρίς το πρωί, οι δυο ημεδαποί, ενεργώντας από κοινού,  διέρρηξαν κατάστημα 32χρονου ημεδαπού στο Αγρίνιο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και είκοσι κούτες τσιγάρων χρηματικής αξίας 700 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε  ότι δράστες της κλοπής είναι οι δύο ημεδαποί.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.



2. Εξιχνιάστηκε, από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, διάρρηξή σε όχημα που είχε συμβεί πριν δεκαπέντε ημέρες περίπου, στο Αγρίνιο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 18χρονου ημεδαπού για κλοπή.

Ειδικότερα, την 19-5-2012, το απόγευμα, στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, ο 18χρονος έσπασε το παράθυρο οχήματος 30χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε  ότι δράστης της κλοπής είναι ο 18χρονος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.