«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Συλλήψεις για κλοπές σε Αγρίνιο και Αιτωλικό


1. Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στο Αγρίνιο.
Συνελήφθη χθες (11-6-2012) πολύ νωρίς το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 24 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, ο δράστης διέρρηξε καφενείο 32χρονου ημεδαπού στο Αγρίνιο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου που περιπολούσαν στην περιοχή ενήργησαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα...
τον άμεσο εντοπισμό του 32χρονου σε κοντινή απόσταση και την σύλληψη του.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ που μόλις είχε αφαιρέσει καθώς και ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 22 εκατοστών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ τα χρήματα αποδόθηκαν στον παθόντα.

2. Σύλληψη ενός 27χρονου για κλοπή σε ηλικιωμένο  στο Αγρίνιο.
 Συνελήφθη χθες (11-6-2012) το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 27 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, ο 27χρονος μετέβηκε στην οικία 77χρονου ημεδαπού όπου με την μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσε  το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ενεργώντας αναζητήσεις  εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο, ενώ στην κατοχή του βρήκαν μέρος του χρηματικού ποσού που είχε αφαιρέσει.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ τα χρήματα αποδόθηκαν στον παθόντα.

3. Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή στο Αιτωλικό..
Συνελήφθη την 8-6-2012 το μεσημέρι, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, μια 13χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας και δύο ακόμα συνεργών της, οι οποίες αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, την 8-6-2012 το πρωί οι τρείς δράστιδες, ενεργώντας από κοινού, πλησίασαν μια 76χρονη ημεδαπή στην λαϊκή αγορά του Αιτωλικού και της αφαίρεσαν μια χρυσή αλυσίδα από το λαιμό.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανακάλυψη των δράστιδων ενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δύο εκ των τριών δράστιδων σε κοντινή απόσταση. Αυτές στην θέα των αστυνομικών πέταξαν στο έδαφος την αλυσίδα που είχαν αφαιρέσει και τράπηκαν σε φυγή με αποτέλεσμα να συλληφθει η 13χρονη.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της υποβλήθηκε  στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών της συνεχίζονται.