«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ημέρα εορτής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

 Την ημέρα των Αγίων Πάντων, η Ελληνική Αστυνομία τιμά τους απόστρατους της. Για το λόγο αυτό τελέστηκε σήμερα (10-6-2012) στις 10:00 το πρωί, δοξολογία σε όλους τους Ιερούς Μητροπολιτικούς Ναούς της Περιφέρειάς μας στις οποίες παραβρέθηκαν οι Αρχές, οι τοπικοί φορείς, αντιπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και οι απόστρατοι του σώματος.
Αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Νικόλαου, ενώ αμέσως μετά...
παρατέθηκαν μικρές δεξιώσεις. (Σχετικό το από 6-6-2012 Δελτίο Τύπου μας).
Για την ημέρα εορτής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας ο Προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Αστυνόμος Β΄ κ. ΣΦΕΤΣΟΣ Χαράλαμπος προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

 « Αποτελεί υποχρέωση κάθε οργανισμού να μην ξεχνά τους ανθρώπους οι οποίοι επί τρεις και τέσσερις δεκαετίες, εργάστηκαν σε αυτόν και συνέβαλαν, τόσο στην επιτυχία του όσο και στην εικόνα του.

Για το σκοπό αυτό, η Ελληνική Αστυνομία τιμά σήμερα, ημέρα των Αγίων Πάντων, όλους τους αποστράτους του Σώματος.

Ως υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Αστυνομίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, εύχομαι στους συνταξιούχους Αστυνομικούς μας, να συνεχίζουν τη ζωή τους με το ίδιο ήθος και να είναι πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι ».