«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Περιοδείες της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στη Μεσσηνία

 Χωριό-χωριό συνεχίζει εντατικά τις περιοδείες της η Νομαρχιακή Οργάνωση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στη Μεσσηνία. Σκοπός είναι να επικοινωνήσει με όλους τους πολίτες και να απαντήσει στις αγωνίες και στις φοβίες των πολιτών, διευκρινίζοντας και αποσαφηνίζοντας τις πτυχές του Εθνικού Σχεδίου για την έξοδο από την κρίση. Ανάκαμψη και ανακούφιση, επαναδιαπραγμάτευση της...
οικονομικής πολιτικής και φυσικά Δικαιοσύνη και Ασφάλεια είναι οι άξονες της κυβερνητικής μας πρότασης. Αυτό είναι και το επίκεντρο όλων των συνομιλιών των στελεχών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με τους πολίτες της Μεσσηνίας.
Συγκεκριμένα την Πέμπτη 31/5/12 ο υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας
κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, επικεφαλής κλιμακίου, επισκέφθηκε το Ασπρόχωμα, Καλάμι, Αντικάλαμο και Σπερχογεία.
 Χθες Παρασκευή 1/6/12 ο πρόεδρος της ΝΟΔ.Ε. Μεσσηνίας κ. Περικλής Μαντάς επικεφαλής κλιμακίου, περιόδευσε σε χωριά του Δήμου Δυτικής Μάνης και ειδικότερα στον Άγιο Νίκωνα, Λαγκάδα, Θαλάμες, Ρίγκλια, Άγιο Νικόλαο και Καρδαμύλη.
Πέρα από τη συζήτηση περί των οικονομικών, έντονη, έκδηλη και δικαιολογημένη είναι η ανησυχία των κατοίκων της περιοχής από την επέκταση της οικονομικής κρίσης στον τουρισμό. Διατυπώθηκε η άποψη ότι οι κρατήσεις έχουν μειωθεί κατά 40% συγκριτικά με πέρσι και το άμεσο μέλλον μιας περιοχής που έχει εδώ και χρόνια ταυτιστεί με τον τουρισμό από ευρωπαϊκές χώρες, μοιάζει ακόμα πιο αβέβαιο όσο υπάρχει πολιτική αστάθεια και ρευστότητα.
Σε συνδυασμό με την ανασφάλεια που προκύπτει από τα κρούσματα της «χαμηλής εγκληματικότητας», την έξαρση της λαθρομετανάστευσης, την ανεπαρκή αστυνόμευση,
 όλα μαζί δείχνουν ότι απαιτείται ιδιαίτερη μέριμνα και ειδικό σχέδιο δράσης σε περιοχές που ο τουρισμός είναι συνυφασμένος με τις ζωές των κατοίκων.
Αύριο Κυριακή ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Δημήτριος Σαμπαζιώτης επικεφαλής κλιμακίου θα επισκεφθεί στις 9.30 π.μ. το Χαρακοποιό  και στις 11.45 π.μ. την Κορώνη
Επίσης ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Παναγιώτης Κατσίβελας στις 11.00 θα επισκεφθεί το Κοπανάκι.

Το απόγευμα της Κυριακής κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας με επικεφαλής τον πρόεδρο της κ. Περικλή Μαντά θα περιοδεύσουν στα χωριά του Δήμου Τριφυλίας. Στο Σιδηρόκαστρο 18.00 μ.μ., Αυλώνα 18.45 μ.μ., Πλατάνια 19.30 μ.μ., Κεφαλόβρυσο 20.15 μ.μ. και στο Καλό Νερό 21.00 μ.μ.

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας
   Γραφείο Τύπου