«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Δυστύχημα με 70χρονο νεκρό στη New York στο Αγρίνιο


newyork-troxaio-1Εκτροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε πριν από λίγο στην εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην Νεάπολη στο ύψος της καφετέριας New York. Οι δυνάμεις της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρων κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατέφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, κινήθηκε προς το αντίθετο ρεύμα, προσέκρουσε σε βάτα και προσγειώθηκε σε χωράφι. Στο αυτοκίνητο επέβαινε πενταμελής οικογένεια, η οποία πήγαινε σε γάμο σε κοντινό χωριό. Νεκρός από τη σύγκρουση είναι ο 70χρονος συνοδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου και διαπιστώθηκε ο θανατός του. Τραγική φιγούρα, ο γιος του ηλικιωμένου, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο ενώ σοκαρισμένοι είναι η γυναίκα του και τα δυο παιδιά τους, που επέβαιναν επίσης στο αυτοκίνητο.
Άνδρες της Τροχαίος ρυθμίζουν την κυκλοφορία στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ παράλληλα ενεργούν και έρευνες για τα ακριβή αίτια.
newyork-troxaio-2newyork-troxaio-3