«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ληστεία στην Κονοπίνα Ξηρομέρου

Την 27-9-2012/04.10 στην Κονοπίνα Ξηρομέρου Βόνιτσας, συνελήφθη ημεδαπός και αναζητείται άγνωστος συνεργός του, γιατί εισήλθαν στην οικία 75χρονης ημεδαπής και με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 € και (1) δαχτυλίδι. Παθούσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών...



Επ’ αυτοφώρω σύλληψη Μαροκινού στην Πάτρα για κλοπή.

Συνελήφθη χθες (26-9-2012) το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Μαρόκου, ηλικίας 31 ετών σε βάρος του οποίου και ενός ακόμα συνεργού του που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δύο αλλοδαποί, ενεργώντας από κοινού, πλησίασαν μία  πεζή, 30χρονη ημεδαπή και αιφνιδιάζοντάς την, της αφαίρεσαν την τσάντα της που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ.

Στην κατοχή του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο που είχε αφαιρέσει, πριν λίγη ώρα, ενώ η τσάντα της με το χρηματικό πόσο βρέθηκε από πολίτη και αφού κατασχέθηκε παραδόθηκε στην παθούσα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα Παναιτωλικού-Καλλονής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας το Σάββατο (29-9-2012) απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων από ώρα 14:30 έως 20:30 στις οδούς Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (σε όλο το μήκος της), Βλαχοπούλου(από Καψάλη έως Ιπποκράτους), στον ανώνυμο πεζόδρομο μπροστά από το γήπεδο του Παναιτωλικού και στο χώρο διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου.

Επίσης την ίδια ημέρα και από ώρα 15:00 έως 20:30 απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις προαναφερόμενες οδούς, καθώς και σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια της ασφαλής τέλεσης του ποδοσφαιρικού αγώνα των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ.

Οι παραβάτες της απόφασης θα τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.      

Υπενθυμίζεται ότι, δεν  έχει οριστεί συγκεκριμένη ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του γηπέδου, αποκλειστικά για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας για αυτό οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας μπορούν να καταλάβουν όλες τις θέσεις του γηπέδου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις θα διενεργούν προελέγχους σε επιλεγμένα σημεία σε δύο ή τρείς ζώνες περιμετρικά του γηπέδου και δεν θα επιτρέψουν την προσέγγιση φιλάθλων στις πόρτες του γηπέδου εφόσον δεν είναι κάτοχοι νομίμων – γνησίων εισιτηρίων.