«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί στο Αεροδρόμιο του Αράξου.
Οι συλληφθέντες επιχείρησαν να εξέλθουν από τη χώρα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
και
 τρεις αλλοδαποί στην Πάτρα, για απόπειρα κλοπής καλωδίων χαλκού

Συνελήφθησαν χθες (14-9-2012) το μεσημέρι, στο Αεροδρόμιο του Αράξου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, σε δύο...
διαφορετικές περιπτώσεις δύο 20χρονοι Αφγανοί και ένας 25χρονος  Πακιστανός μαζί με μία 36χρονη Αφγανή, σε βάρος των οποίων  σχηματίστηκε δικογραφία για χρήση και κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών  εγγράφων.

Ειδικότερα, χθες (14-9-2012) το μεσημέρι, από το αεροδρόμιο του Αράξου, οι δυο 20χρονοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν, με προορισμό το Μόναχο της Γερμανίας.

Ενώ ο 25χρονος με την 36χρονη, λίγη ώρα αργότερα, επιχείρησαν και  αυτοί να ταξιδέψουν αεροπορικώς, από τον Άραξο, με προορισμό την πόλη Μπέργκαμο της Ιταλίας.

Κατά τον έλεγχο διαβατηρίων, διαπιστώθηκε ότι οι τέσσερις συλληφθέντες κατείχαν ταξιδιωτικά έγγραφα Πολωνικών, Ισπανικών και Ρουμανικών Αρχών αντίστοιχα, τα οποία ήταν εξʼ υπαρχής πλαστά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών,  ενώ τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα κατασχέθηκαν.


Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί στην Πάτρα, για απόπειρα κλοπής καλωδίων χαλκού

Για έναν από τους δράστες εκρεμμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθησαν προχθές (13-9-2012) πολύ νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Ρουμανίας ηλικίας 23, 23 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε  δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών, κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν τους τρεις αλλοδαπούς να επιχειρούν κοινού να αφαιρέσουν καλώδια από το δίκτυο της Δ.Ε.Η.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πριόνι κοπής μετάλλων το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες για την κοπή των  καλωδίου, καθώς και πληθώρα διαρρηκτικών εργαλείων.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι για τον 22χρονο εκκρεμούσε σε βάρος  του Διεθνές Ένταλμα σύλληψης των Ρουμανικών Αρχών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.