«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί στο Αντίρριο

Οι δράστες οδηγούσαν όχημα που είχαν αφαιρέσει λίγες ώρες πριν από περιοχή της Θεσπρωτίας

Συνελήφθησαν την 10-2-2013 νωρίς το πρωί, στο Αντίρριο, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, τρεις αλλοδαποί  άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28, 21 και 19 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παράνομη είσοδο στη Χώρα.

Ειδικότερα,  οι αστυνομικοί εντόπισαν τους...
τρεις αλλοδαπούς, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, οι τρεις αλλοδαποί είχαν  εισέλθει, λίγες ώρες πριν, παράνομα στη Χώρα και είχαν αφαιρέσει το  αυτοκίνητο που οδηγούσαν από περιοχή της Θεσπρωτίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου,  ενώ το όχημα των δραστών κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στην  54χρονη ιδιοκτήτρια του.

Συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός για ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (11-2-2013) το απόγευμα, στο Αντίρριο, από  Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, ένας αλλοδαπός  άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 35 ετών, καθότι εκκρεμούσε σε βάρος  του Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Ελληνικών Αρχών για παράβαση του  Νόμου περί Όπλων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Ελλάδος.


Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή

Συνελήφθη χθες (11-2-2013) το απόγευμα, στην Πάτρα από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής  Διεύθυνσης Αχαΐας, ένας 22χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε όχημα που  οδηγούσε ο 22χρονος βρήκαν και κατέσχεσαν ένα αεροβόλο πιστόλι και ένα  ξύλινο γκλοπ μήκους 56 εκατοστών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Συνελήφθη 51χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο Βαρθολομιό

Συνελήφθησαν χθες (11-2-2013) το βράδυ από Αστυνομικούς του Τμήματος  Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 51 και 25 ετών  σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση 
αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.

Ειδικότερα χθες το βράδυ,  στο Βαρθολομιό Ηλείας, οι αστυνομικοί  εντόπισαν τον 51χρονο να πουλάει στον 25χρονο δυο συσκευασίες κάνναβης  συνολικού βάρους 25,4 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην  οικία του βρέθηκαν και κατασχεθήκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά και το  χρηματικό πόσο των 165 ευρώ.

Επίσης κατασχεθήκαν δύο κινητά τηλέφωνα ως μέσα επικοινωνίας για τη διάθεση των ναρκωτικών

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.