«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Εξιχνιάστηκαν άμεσα δυο διαρρήξεις στο Αγρίνιο

Κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, το όποιο αποδόθηκε στους παθόντες 


Εξιχνιάστηκαν άμεσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, δυο διαρρήξεις – κλοπές οι οποίες είχαν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στη πόλη του Αγρινίου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 37χρονου ημεδαπού για διάπραξη κλοπών...


Ειδικότερα την 30-1-2013 ο δράστης διέρρηξε οικία 43χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε 75 κιλά ελαιόλαδο, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και ένα αλυσοπρίονο ενώ την 24-1-2013 είχε διαρρήξει αποθήκη 66χρονου ημεδαπού και είχε αφαιρέσει δυο ακόμα αλυσοπρίονα.



Από την αστυνομική ερευνά που ενήργησαν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου προέκυψε ότι δράστης των κλοπών ήταν ο 37χρονος ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν τα εξής :

  • Το χορτοκοπτικό μηχάνημα και ένα από τα αλυσοπρίονα που είχε αφαιρέσει.
  • Μια εξωτερική κάμερα
  • Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
  • Ένα video-player
  • Μια συσκευή καταγραφής εικόνας



Το χορτοκοπτικό μηχάνημα και το αλυσοπρίονο, αφού κατασχεθήκαν, αποδόθηκαν στον 43χρονο και τον 66χρονο αντίστοιχα ενώ τα υπόλοιπα κλοπιμαία φυλάσσονται μέχρι να αναγνωριστούν από τους παθόντες. Για το σκοπό αυτό οι πολίτες οι όποιοι έχουν πέσει θύματα κλοπής μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου στα τηλεφωνά 26410-22520 και 26410-30168.



Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 37χρονου υποβλήθηκε στην Εισαγγελία πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ οι έρευνες για συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις συνεχίζονται.