«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 67χρονος στην Στροφυλια



Ο δράστης πυροβόλησε δυο φορές μετά από επεισόδιο για την ξύλευση ενός δέντρου

Συνελήφθη σήμερα (15-2-2013) στο δάσος της Στροφυλιάς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 67 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία...

Ειδικότερα μετά από φραστικό επεισόδιο του 67χρονου, με 47χρονο ημεδαπό στο δάσος της Στροφυλιάς για την ξύλευση ενός πεσμένου δένδρου, ο δράστης απείλησε με πιστολι τον παθόντα και στη συνέχεια πυροβόλησε δυο   φόρες στον αέρα.

Για τη διευθέτηση του περιστατικού στο σημείο μετέβηκε η εποχούμενη περιπόλια του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας από την οποία ο 67χρονος αφοπλίστηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του συλληφθέντα οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα περίστροφο και εικοσι τρια συνολικά φυσίγγια κρότου από τα οποία τα έξι ήταν στο βυκιο του όπλου

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών

 


Συνελήφθη 42χρονη ημεδαπή στην Πάτρα, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.

Εκκρεμούσαν σε βάρος της χρέη προς το Δημόσιο πάνω από 115.000 ευρώ.
Συνελήφθη, σήμερα (15-2-2013) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 42χρονη ημεδαπή, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών της 42χρονης επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν στο χώρο των ταχυμεταφορών, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 115.897,11 ευρώ.
Ο συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που την βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1δ,5,7 και 8 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».
 

Συνελήφθη 23χρονος που πουλούσε cd και dvd στο Αίγιο.

Κατασχέθηκαν περίπου 500 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι.

Συνελήφθη, χθες (14-2-2013) αργά το απόγευμα, στο Αίγιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένα αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 23 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, κατά τη διάρκεια περιπολίας τους, εντόπισαν τον 23χρονο να κατέχει 261 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους παραγωγής ήχου (CD) καθώς και 235 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους παραγωγής εικόνας (DVD).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου ενώ οι κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι κατασχέθηκαν.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια του από 13-02-2013 Δελτίο Τύπου μας σχετικά με τη σύλληψη 42χρονου ημεδαπού την 12.02.2013, στην Πάτρα, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για πορνογραφία ανηλίκων, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του.

Πρόκειται για τον ΜΥΛΩΝΑ Δημήτριο του Αναστασίου και της Ιουλίας, που γεννήθηκε το 1971 και κατοικεί στην Πάτρα.

Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρήση διαδικτύου τελεσθείσα κατά συνήθεια.

Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012 και 210-6476464, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.