«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Επίσκεψη του νέου Επιθεωρητή του ΠΣ Δυτικής Ελλάδας στο Γενικό Γραμματέα Μανώλη Αγγελάκα

Το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Μανώλη Αγγελάκα επισκέφθηκε, σήμερα, στο Γραφείο του, ο νέος Επιθεωρητής του Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος κ. Γιαννακόπουλος.
Ο κ. Γιαννακόπουλος ενημέρωσε τον κ. Αγγελάκα για τη δομή του Πυροσβεστικού Σώματος στην...
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την πληρότητα της Υπηρεσίας σε έμψυχο υλικό και μέσα, καθώς επίσης και για την πραγματοποίηση, στο προσεχές δίμηνο, δύο ασκήσεων πολιτικής προστασίας, που θα διεξαχθούν στην περιοχή ευθύνης του Γενικού Γραμματέα από το Πυροσβεστικό Σώμα, σε συνεργασία με φορείς της Περιφέρειας, των Δήμων και των εθελοντικών οργανώσεων. Η μία εξ’ αυτών πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο δάσος της Στροφυλιάς.
Συμφωνήθηκε, επίσης, η πραγματοποίηση, ανά νομό, συσκέψεων για θέματα πολιτικής προστασίας με στελέχη του ΠΣ και τους Υπεύθυνους των Τμημάτων της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας και των Δήμων καθώς και των αρμοδίων Δασαρχών και Διευθυντών των Διευθύνσεων Δασών.
Τέλος, συζητήθηκε το πρόβλημα στέγασης των Υπηρεσιών του ΠΣ στην Πάτρα, σε ιδιόκτητο κτήριο, σε έκταση του Δημοσίου, που μπορεί να παραχωρηθεί.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Διοικητής του ΠΣ Ν. Αχαΐας, Αρχιπύραρχος κ. Θ. Μαργαλιάς, ο Υποπυραγός κ. Π. Μιχαλόπουλος, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Δ. Κατσαρός και ο Διευθυντής του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα, κ. Δ. Μήλιος.