«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Μανώλης Αγγελάκας: Λύνεται άμεσα το θέμα του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας

Ο Γ.Γ. Μανώλης Αγγελάκας
με το Δήμαρχο Καλαμάτας
Παναγιώτη Νίκα
 Το μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, καθώς και θέματα που σχετίζονται με τη διαδικασία μεταβίβασης αρμοδιοτήτων και περιουσιακών στοιχείων από το κρατικό Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας στο δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας ήταν τα βασικά αντικείμενα σύσκεψης, που είχε, σήμερα το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας με το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, στο...
δημαρχιακό μέγαρο Καλαμάτας. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν, επίσης και διαδικαστικά θέματα συνεργασίας των υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας με τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Ο Γ.Γ. Μανώλης Αγγελάκας
με τον Πρόεδρο της Λιμενικής Επιτροπής
του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας
Σταύρο Παπαχρήστου
Αμέσως μετά τη συνάντησή του με το Δήμαρχο Καλαμάτας, ο κ. Αγγελάκας συμμετείχε σε σύσκεψη της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας, τα μέλη της οποίας ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά της Πολιτείας, με στόχο τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων και περιουσιακών στοιχείων του Λ.Τ. Μεσσηνίας στο δημοτικό Λ.Τ. Καλαμάτας.

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα συνεργασίας, αποφασίστηκε, ομόφωνα, να προχωρήσουν, άμεσα, οι διαδικασίες σύνταξης και υπογραφής του σχετικού πρωτοκόλλου παράδοσης – παραλαβής.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ