«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Πραγματοποιήθηκε χτες η γενική συνέλευση της Κίνησης Πολιτών Ναυπακτίας

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή γενική συνέλευση της Κίνησης Πολιτών Ναυπακτίας την Κυριακή 10/3/2013.
Στη συνέλευση παρευρέθηκαν πέραν των μελών της Κίνησης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κοτσανάς Α., Κονίδας Π., Κεχαγιάς Κ., Κοτρωνιάς Θ. και Νούλας Κ. καθώς και πολλοί νέοι συμπολίτες μας, που επιθυμούν την ενασχόληση με τα κοινά...

Από τις τοποθετήσεις και την συζήτηση που πραγματοποιήθηκε έγινε φανερή η ανάγκη διεύρυνσης της Κίνησης, και η στελέχωσή της με νέα πρόσωπα. Ταυτόχρονα είναι ορατή η δυνατότητα να δημιουργηθούν συνεργασίες με υπαρκτές πολιτικές - αυτοδιοικητικές  δυνάμεις. Στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε στην δημιουργία ευρείας αυτοδιοικητικής συμμαχίας με στόχο τη διοίκηση του Δήμου, υπό έναν μόνο σημαντικό όρο: Καθαρές διεργασίες χωρίς υπόγειες συναλλαγές και με στόχο να αλλάξουν όχι μόνο τα πρόσωπα στον δήμο Ναυπακτίας αλλά και η νοοτροπία διοίκησης. Σε αυτή την κατεύθυνση, είναι λογικό ότι στην πορεία συγκρότησης της εκλογικής μας παρέμβασης, ο επικεφαλής θα επιλεγεί μέσα από συζήτηση η οποία ξεκινά από μηδενική βάση.
Για το σκοπό αυτό συστάθηκε συντονιστική επιτροπή. Αυτή θα έχει την ευθύνη για τις περαιτέρω ενέργειες, ώστε στο αμέσως προσεχές διάστημα, να δρομολογηθούν οι διεργασίες που θα μορφοποιήσουν αυτή τη προσπάθεια του ανοίγματος στη κοινωνία, αλλά και την  οργάνωση της δημοτικής παράταξης.
Η συντονιστική επιτροπή απαρτίζεται από τα 3 εκλεγμένα μέλη της Κίνησης (Καρακώστας Κώστας, Λουκόπουλος Τάκης, Βέργος Θωμάς) καθώς και από τους παρακάτω:
Αρτινόπουλο Γιώργο, Γιαννόπουλο Δημήτρη, Γιαννούλου Νατάσσα, Γκέκα Κωνσταντίνο, Καλπακιώρη Θύμιο, Πλούμη Νίκο, Ραυτόπουλο Γιάννη, Σταθάτο Πέτρο, Φούντα Γιώργο.